SPRÁVA O ÚMRTÍ PO VAKCÍNE

29. septembra 2021

Spolu s Dr. Vladimírom Zelenkom som sa veľmi tvrdo v posledných mesiacoch snažil vytvoriť 
Svetová aliancia lekárov to zdieľala medzi mnohými ďalšími organizáciami.

Vážení bojovníci za slobodu,
Spolu s Dr. Vladimírom Zelenkom som sa veľmi tvrdo v posledných mesiacoch snažil vytvoriť správu, ktorá ukazuje, ako milióny ľudí zomrelo na injekciu.

Správa o úmrtí na vakcíny je svetovým unikátom, pretože ukazuje prakticky všetko, čo by sme o týchto injekciách mali vedieť: koľko ľudí zomrelo, koľko je trvalo invalidných, akými technikami to vláda skrýva, aká je agenda tohto celosvetového očkovania, nátlak a ešte oveľa viac.

Prvá pracovná verzia správy bola zaslaná Dr. Zelenkovi na preskúmanie, a jemu sa to páčilo natoľko, že ju ihneď zdieľal a to aj šíril. So všetkými preklepmi!

Svetová aliancia lekárov to zdieľala medzi mnohými ďalšími organizáciami.


Extrémne kritická informácia bola pridaná k správe o smrti na vakcíny, čo je ešte viac odhaľujúce a výkonnejšie, než už bolo.
Doktorka Carrie Madejová poslala niekoľko fľaštičiek s vakcínami do laboratória na mikroskopický výskum a to, čo zistili, je veľmi znepokojujúce:


Správa tiež ukazuje, desivé laboratórne výsledky z mikroskopického vyšetrenia niektorých fľaštičiek vakcíny, živých tvorov s chápadlami, rovnako ako self-montážne nanoroboty.
Viď obrázok:





…živé, pohyblivé a zdanlivo sebavedomé tvory s chápadlami sa plazia po vakcínach.
Dr. Madejová to videla v jednej fľaštičke a myslela, že to musí byť nehoda. Ale keď uvidela to isté stvorenie v druhej liekovke, rozplakala sa a plakala silnejšie, ako kedykoľvek predtým. Uvedomila si, že výrobcovia vakcín injekčne podávajú neznáme mimozemské živé tvory do tiel miliónov detí a dospelých na celom svete.



Obsahuje množstvo ďalších informácií, napríklad svedectvá niekoľkých informátorov, ktorí potvrdzujú, že vláda všetkými možnými prostriedkami skrýva zranenia súvisiace s očkovaním, a odborné svedectvá riaditeľov pohrebov, ktorí na prvý pohľad vidia, ako na výstrely vakcín umierajú ľudia, ktorí nie sú k dispozícii.

Správa o smrti vakcíny obsahuje úžasné množstvo informácií a je najsilnejším dôkazom kdekoľvek na svete, ktorý ukazuje, ako dochádza k skutočnej genocíde.

Milióny úmrtí sú len krátkodobou vlnou ničenia. 
V nasledujúcich rokoch bude toto číslo explodovať, pretože väčšina nežiaducich udalostí sa prejaví až po niekoľkých rokoch.


Čiernooké deti


Mexiku sa rodia deti očkovaným rodičom – vydržte – s úplne čiernymi očami. Aj očné bielko je veľmi tmavé.
Ako tieto deti rastú, zdá sa, že starnú príliš rýchlo, pretože vo veku troch mesiacov už môžu stáť a chodiť.
Je to príklad hybridných, transhumánnych detí, ktoré sa rodia od rodičov, ktorých DNA je očkovaniami pozmenená?  Odpovede musí poskytnúť ďalší výskum, ale je to úplne nový fenomén, ktorý sa vyskytuje iba u oboch plne očkovaných rodičov.

T on Vaccine Death Report odhaľuje desivú realitu: milióny nevinných ľudí prišlo o život a stovky miliónov trpí ochromujúce nežiaduce účinky, ktoré po prvej injekcii s experimentálnymi covid injekciu. Správa o smrti vakcíny ukazuje všetky dôkazy o tom a obsahuje stovky odkazov, ktoré umožňujú ďalšie vyšetrovanie.

V USA zomrelo 250 000 ľudí

Ttorney Thomas Renz dostala informácie od Medicare informátora, že takmer 50.000 ľudí zomrelo, podľa ich údajov. Toto číslo predstavuje iba 18,1% populácie USA, čo znamená, že ak to použijeme na celú americkú populáciu…

Podľa údajov Medicare zomrelo pri týchto strelách ± 250 000 ľudí.

Aká je podľa vás úmrtnosť na celom svete?


SPRÁVA O ÚMRTÍ PO VAKCÍNE – PREKLAD:

Dôkaz o miliónoch úmrtí a vážnych nežiaducich udalostiach vyplývajúce z experimentálnych injekcií COVID-19
DAVID JOHN SORENSEN & DR. VLADIMIR ZELENKO, MD 10 S E P T E M B E R 2 0 2 1

ÚČEL
Cieľom tejto správy je dokumentovať, ako na celom svete zomreli milióny ľudí, a stovky miliónov vážnych nežiaducich udalostí sa vyskytli po injekcii lieku experimentálna génová terapia mRNA. Odhaľujeme tiež skutočné riziko bezprecedentnej genocídy.

FAKTY
Našim cieľom je predložiť iba spoľahlivé fakty a vyhýbať sa neopodstatneným tvrdeniam. Údaje sú jasné
a overiteľné. Referencie nájdete vo všetkých predložených informáciách, ktoré sú dodávané ako aj
východiskovým bodom pre ďalšie vyšetrovanie.

PRE ÚPLNOSŤ
Údaje ukazujú, že v súčasnosti sme svedkami najväčšej organizovanej celosvetovej masovej vraždy v
histórii nášho sveta. Vážnosť tejto situácie nás núti položiť si túto kritickú otázku: postavíme sa na obranu miliárd nevinných ľudí? Alebo povolíme osobný zisk namiesto spravodlivosti a budeme spoluvinníkom? Siete právnikov z celého sveta pripravujú hromadné žaloby a trestné oznámenia na stíhanie všetkých, ktorí slúžia tejto trestnej agende. Stovky miliónov ľudí na celom svete povstávajú proti tejto kriminálnej operácii. Všetkým, ktorí sa doteraz spolupodieľali, my hovoríme: Stále je čas obrátiť sa a vybrať si stranu pravdy. Prosím urobte správnu voľbu.

CELÝ SVET
Napriek tomu, že sa táto správa zameriava na situáciu v USA, vzťahuje sa aj na ostatné krajiny
sveta, ako rovnaký typ experimentálnych injekcií s podobnou úmrtnosťou – a porovnateľné
systémy korupcie na skrytie týchto čísel – sa používajú na celom svete. Preto povzbudzujeme
všetkých na celom svete, aby zdieľali túto správu. Nech je to budíček pre celé ľudstvo.

V POSLEDNÝCH ČASOCH VIAC SMRTI – ÚMRTIA NA VACCÍNY SÚ VÁŽNE NEDOSTATOČNE hlásené
Údaje VAERS z amerického CDC ukazujú, že k 26. augustu 2021 už pol milióna ľudí mali závažné vedľajšie účinky vrátane mozgovej príhody, srdcového zlyhania, krvných zrazenín, porúch mozgu, kŕče, záchvaty, zápaly mozgu a miechy, život ohrozujúce alergické reakcie, autoimunitné choroby, artritída, potrat, neplodnosť, svalová slabosť s rýchlym nástupom, hluchota, slepota, narkolepsia a kataplexia. Okrem astronomického počtu závažných vedľajších účinkov CDC uvádza, že cca. na následky pokusu zomrelo 16 000 ľudí po injekcii. Podľa informátora CDC, ktorý podpísal čestné vyhlásenie, skutočný počet úmrtí je najmenej päťkrát vyšší. Práve o tom je detekcia podvodov v oblasti zdravotníctva CDC Odborníčka Jane Doeová úradne v čestnom vyhlásení uviedla: 1
„Za posledných 25 rokov som vyvinula viac ako 100 rôznych spôsobov odhaľovania podvodov v oblasti zdravotnej starostlivosti, algoritmy vo verejnom aj súkromnom sektore. (…) Keď očkovacia látka proti COVID-19 jasne začala byť spájaná so smrťou a poškodením pacienta, mala som sklon vec vyšetriť.
Je to môj profesionálny odhad, že VAERS (systém hlásenia nežiaducich účinkov očkovania) databáza, aj keď je mimoriadne užitočná, je najmenej hlásená konzervatívnym faktorom (…) a vyhodnotili, že úmrtia, ku ktorým došlo do 3 dní po očkovaní, sú vyššie než tie, ktoré sú uvedené vo VAERS s faktorom najmenej 5. “

CDC tiež výrazne podhodnocuje ďalšie nežiaduce udalosti, ako sú závažné alergické reakcie (anafylaxia). Sieť informovaných súhlasov (ICAN) informovala, že to ukázala štúdia skutočný počet anafylaxií je 50 až 120-krát vyšší, ako tvrdí CDC. 2, 3 zapojení navyše súkromní výskumníci sa podrobne pozreli na databázu VAERS a pokúsili sa vyhľadať
konkrétne ID prípady. Našli nespočetné množstvo príkladov, kde boli pôvodné záznamy o smrti vymazané,
a v niektorých prípadoch boli čísla pre miernejšie reakcie zmenené. Oni hovoria: „Analýza všetkých čísel prípadov nám práve teraz hovorí, že existuje približne 150 000 prípadov, ktoré chýbajú, ktoré tam boli, už nie sú.
Otázkou je, či sú to všetky úmrtia? “ 4
Aký zločinný je CDC, sa ukázalo aj pred niekoľkými rokmi, keď vedci skúmali súvislosť medzi vakcínami a autizmom. Zistili, že skutočne existuje priame spojenie. No a čo urobilo to CDC? Všetci vedci sa spojili a v strede bola umiestnená veľká smetná nádoba v miestnosti. Hodili do nej všetky dokumenty, ktoré ukazovali prepojenie medzi autizmom a očkovaním. Dôkazy boli preto zničené. Následne bol takzvaný „vedecký“ článok uverejnený v časopise Pediatric, v ktorom sa uvádza, že očkovanie nespôsobuje autizmus. Avšak popredný vedec v rámci CDC William Thompson odhalil tento zločin.

Verejne priznal:
„Bol som zapojený do zavádzania miliónov ľudí o možných negatívnych vedľajších účinkoch vakcín. Klamali sme o vedeckých zisteniach. “ 5
Možno je najhorším príkladom kriminálnej metodiky používanej na skrývanie úmrtí po vakcínach je neuveriteľná
skutočnosť, že CDC nepovažuje osobu za očkovanú skôr ako dva týždne po injekcii. Preto nie je každý, kto zomrie počas prvých dvoch týždňov po injekcii považovaný za smrť očkovaním, čo ďalej skresľuje údaje.
6,7
1: https://renzlaw.godaddysites.com/45k-whistleblower-suit
2: https://www.icandecide.org/wp-content/uploads/2021/03/Letter-to-Dr.-Walensky-re-anaphylaxis.pdf
3: https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2777417
4: https://centipedenation.com/first-column/150k-records-deleted-from-vaers-covid-database/
5: https://www.forbes.com/sites/emilywillingham/2015/08/06/a-congressman-a-cdc-whisteblower-and-an-autismtempest-in-a-trashcan/?sh=47819f145396
6: https://rumble.com/vm1yrt-wow-vaccine-caused-deaths-reported-as-un-vaxxed-covid-deaths.html
7: https://dissident.one/2021/08/29/18311/


MODERNA: 300 000 NEŽIADUCÍCH UDALOSTÍ, STOTISÍC POČAS TROCH MESIACOV


Informátor z Moderny urobil snímku obrazovky s interným oznámením spoločnosti
„Dôverné – iba pre vnútornú distribúciu“, ktoré ukazuje, že došlo k 300 000 nežiaducim udalostiam
nahlásené iba za tri mesiace. “

Toto je citát z tohto dôverného oznámenia:
„To umožnilo tímu efektívne spravovať približne 300 000 hlásení nežiaducich udalostí a 30 000 žiadostí o lekárske informácie za tri mesiace na podporu globálneho uvedenia ich očkovacej látky proti COVID-19. “
https://alexberenson.substack.com/p/some-actual-news

VYKAZUJE SA Menej ako 1%, ŠTÚDIUM UKAZUJE SKUTOČNÝ POČET NEŽIADUCÍCH UDALOSTÍ JE 100x VYŠŠÍ
Všetky tieto informácie nám už ukazujú, že počet nežiaducich udalostí a úmrtí je a množstvo toho, čo sa hovorí verejnosti. Situácia je však stále oveľa horšia ako si väčšina ostatných z nás dokáže predstaviť. Slávna Lazarova správa z Harvard Pilgrim Health Care inc. v 2009 odhalila, že vo všeobecnosti je hlásených iba 1% nežiaducich účinkov očkovacích látok:
„Nežiaduce účinky súvisiace s drogami a vakcínami sú bežné, ale sú málo hlásené. Hoci 25% z ambulantných pacientov majú nežiaduci účinok lieku, menej ako 0,3% všetkých nežiaducich účinkov lieku a 1-13% závažných udalostí je hlásených na Úrade pre potraviny a liečivá (FDA). Podobne, je hlásených menej ako 1% nežiaducich účinkov očkovania.“
https://digital.ahrq.gov/sites/default/files/docs/publication/r18hs017045-lazarus-final-report-2011.pdf

DÔVODY HLÁSENÍ – OBYVATEĽSTVO JE NEUVEDENÉ PRE ZLOŽITOSŤ SYSTÉMU
Dôvodom, že je hlásených menej ako 1% nežiaducich udalostí, je predovšetkým veľká to, že väčšina populácie nevie o existencii oficiálnych systémov hlásení nežiaducich účinkov očkovacích látok a diania. Za druhé, farmaceutický priemysel vedie neutíchajúcu mediálnu vojnu posledných desaťročí proti všetkým odborníkom v oblasti medicíny, ktorí sa pokúsili informovať verejnosť o nebezpečenstvách vakcín. Jednou z nasadených stratégií je vyvolávanie mien a negatívne označenie „anti-vaxxer“ bolo vybrané sa hanbiť a obviňovať všetkých vedcov, lekárov a sestry, ktorí hovoria pravdu.
Vzhľadom na túto kriminálnu kampaň agresívneho potláčania údajov o nežiaducich udalostiach, väčšina populácie nevie, že vakcíny môžu spôsobiť akúkoľvek ujmu. Posolstvo, ktoré široká verejnosť neustále počuje a vidí, nemôže byť ďalej od pravdy:
„Vakcíny sú bezpečné a najlepší spôsob, ako sa chrániť pred chorobami.“ Tisíce kníh, vedecké štúdie a správy dokumentujúce ničivé účinky vakcín vo všeobecnosti majú, boli potlačené všetkými možnými prostriedkami. Nepopierateľný fakt, že deti (a ľudia všetkých vekových kategórií, keď už ide o to), sú dnes oveľa viac chorí než kedykoľvek v histórii, pričom sú súčasne najviac očkovanou populáciou v celej histórii, to sa rázne popiera.

Rozšírená propaganda spoločností vyrábajúcich vakcíny, ktoré používajú vládne agentúry, hlavný kolotoč, jednoducho ľudstvu desaťročia hovorila, že nežiaduce účinky sú veľmi zriedkavým výskytom. Keď očkovaní ľudia preto trpia vážnymi nežiaducimi udalosťami, popierajú ten fakt, že to môže byť z predchádzajúcich injekcií, a preto to tak nehlásia.
Počas súčasnej svetovej krízy útoky na lekárskych expertov, ktorí varujú pred očkovaním, sa dostali na ešte vyššiu úroveň. Lekárski experti sú teraz úplne deplatformovaní všetkými sociálnymi médiami, ich webové stránky Google cenzuruje, celé kanály YouTube sa odstraňujú, mnohí prišli o prácu a v niektorých krajinách boli zdravotnícki experti zatknutí, pre pokusy potlačiť pravdu o experimentálnych injekciách covid.
Vedci, ktorí sa vyslovujú proti očkovacím látkam, sú dokonca označení za „domácich teroristov“. Všetky Kartely zločineckých vakcín nasadzujú prostriedky na potlačenie pravdy. Výsledkom je, že nespočetné množstvo odborných lekárov sa bojí hlásiť nežiaduce udalosti, ktoré ďalej prispieva k nedostatočnému hláseniu týchto vedľajších účinkov. Navyše množstvo vedeckých informačných varovaní pre tieto nebezpečné biologické činitele a počet odborných lekárov varujú ľudstvo, je to také zdrvujúce a takmer všadeprítomné – napriek agresívnym pokusom ich umlčať – že je prakticky nemožné, aby bol akýkoľvek lekárski odborníci aspoň trochu si vedomí rizika, ktoré podstupujú, podaním netestovanej zmeny DNA injekciou, bez toho, aby dokonca informovali svojich pacientov o tom, čo sa im vpichuje do tela.
Ak potom uvidia svojich pacientov trpieť alebo zomrieť, prirodzene sa boja zodpovednosti, preto to odmietajú nahlásiť.
Nakoniec: mnoho odborných lekárov dostáva finančné stimuly na propagáciu vakcín V. Napríklad vo Veľkej Británii sestry dostanú 10 ₤ za ihlu, ktorú vložia do dieťaťa. To je opäť a dôvod, prečo nehlásia nežiaduce udalosti.

PÍSMENO „V“ PROJEKTU VERITAS
DOKTORI A OPATROVATEĽKY ROZPRÁVAJÚ: „NEOHLÁSIA!“

Project Veritas je novinárska organizácia, ktorá v nás odhaľuje zločin a korupciu svet roky. Často dostávajú videozáznamy zo skrytých kamier, ktoré odhalia, čo sa deje za zatvorenými dverami. Kontaktovalo ich niekoľko federálnych lekárov a zdravotných sestier, ktorí vyzývajú, už nemlč.

Vidia, že veľký počet pacientov prichádza so závažnými nežiaducimi reakciami, ako je srdcové zlyhanie, a všimli si, ako úrady ich nemocníc nehlásia žiadne zranenia z týchto vakcín. Doktorka Maria Gonzalesová, lekárka lekára z amerického ministerstva zdravotníctva a sociálnych služieb, v tejto súvislosti vyjadruje svoje rozhorčenie v indickom zdravotnom stredisku Phoenix. Diskutuje s kolegom, ako bol pacient očkovaný a v dôsledku čoho mu zlyhalo srdce:
„Nebudú viniť vakcínu. Ale má povinnosť to nahlásiť, nie on? Nehlásia sa! ‘ -‘ Správne! ‘ -„ Pretože to chcú strčiť pod podložku. Že vláda nechce ukázať, že vakcína je plná sračiek. “
V rozhovore s Jamesom O’Keefeom z projektu Veritas sestra Jodi O’Malley svedčí:
„Videl som desiatky ľudí, ktorí prišli s nežiaducimi reakciami.“
Dodáva, že žiadne z nich nie sú hlásené. Na otázku, či sa nebojí následkov pretože hovorí pravdu, odpovedá:
„Nebojím sa, pretože moja viera je v Boha. Toto je zlo na najvyššej úrovni.‘ Video tiež ukazuje zdravotnú sestru Jodi hovoriť s lekárom, ktorý sa zúfalo snaží prerušiť ticho:
„Je to hlúposť. Som z toho už asi unavená. Čo teda budeme musieť urobiť, pretože sme na začiatku … premýšľal som o tom. ‚ – ‚A čo budeme robiť?‘ – „Neviem, ale tak veľmi chcem vybuchnúť. ‚ – ‚Tak veľa. Ako to urobíme? ‚ – „Poznáte Project Veritas?“
Takýchto lekárov a sestier sú tisíce, ktorým horí srdce, aby sa vyjadrili, ale ktorí sa boja. Osobne ma kontaktovali rôzne skupiny stoviek lekárov profesionálov. Ak ste zdravotnícky pracovník a chcete hovoriť, kontaktujte spoločnosť Project
Veritas veritastips@protonmail.com alebo Stop World Control: network@stopworldcontrol.com

Vy nebudete sám, ale nájdete obrovskú armádu bojovníkov za slobodu na celom svete, ktorí stoja s tebou. Prihláste sa a podeľte sa o svoj príbeh. Ľudstvo ťa potrebuje!
Pozrite si videá z projektu Veritas s lekárskymi informátormi tu:
https://www.projectveritas.com/news/federal-govt-whistleblower-goes-public-with-secret-recordings-government

TISÍC PRÍBEHOV
FACEBOOK POST ODHALÍ TSUNAMI NEŽIADUCÍCH UDÁLOSTÍ

Miestna spravodajská stanica ABC zverejnila na Facebooku žiadosť, aby sa ľudia podelili o svoje príbehy neočkovaní a ich blízki, ktorí zomreli. Chceli o tom urobiť prieskum. Čo sa stalo bolo úplne nečakané. Za päť dní komentovalo viac ako 250 000 ľudí, ale nie o neočkovaní milovaných. Všetky komentáre hovoria o očkovaných a ich blízkych, ktorí krátko zomreli po injekcii alebo ktorí sú doživotne zdravotne postihnutí. 250 000 komentárov odhaľuje šokujúcu smrtiacu vlnu medzi obyvateľstvom a srdcervúce utrpenie spôsobené týmito injekciami. Príspevok už bol zdieľaný 200 000 krát a počíta sa…

Všimnite si v poslednom komentári, ako pani hovorí, že každý v nemocnici sa bojí nahlásiť, že je to reakcia na vakcínu a ďalší hovorí: „Lekári to nemôžu nahlásiť“. To je dôkaz toho, čo som vysvetlili vyššie: Väčšina odborných lekárov sa bojí hlásiť nežiaduce reakcie udalostí, čo spôsobuje, že skutočná prevalencia poranení očkovaním zostáva pred svetom skrytá.
Viac ako 250 000 komentárov ukazuje, že akonáhle ľudia nájdu bezpečné miesto na podanie správy o spôsobenom utrpení injekciami, vidíme cunami…
Toto je iba jeden príspevok na Facebooku, ktorému sa nijako nevenuje pozornosť médií. Čo by nasledovalo, ak by to bolo oznámené v správach, a každému bolo dovolené oznámiť svoje príbehy?
https://www.facebook.com/80221381134/posts/10158207967261135/?d=n

SÚHRN SMRTI PO VAKCÍNE
ČO SA deje, je oveľa horšie, ako si myslíme

Spoločnosť VAERS k 28. augustu 2021 publikovala viac ako 16 000 úmrtí a 450 000+ nežiaducich udalostí
Expert na podvody CDC tvrdí, že počet úmrtí je najmenej päťkrát vyšší

Systém VAERS odmietol alebo vymazal 150 000 hlásení
Skutočný počet anafylaxií je 50 až 120 -krát vyšší, ako tvrdí CDC
Očkovaní ľudia, ktorí zomrú do dvoch týždňov, nie sú uvedení ako úmrtia po očkovaní
Moderna dostala len za tri mesiace viac ako 300 000 hlásení o nežiaducich udalostiach
Lazarova správa ukazuje, že verejnosť hlási iba 1% nežiaducich udalostí
Väčšina populácie nevie o existencii systémov, kde by sa mohli hlásiť nežiaduce účinky očkovania
Agresívna cenzúra a propaganda informovali verejnosť o tom, že nežiaduce udalosti sú zriedkavé a čo spôsobujú,
ľudia nechápu, ako ich zdravotné problémy vyplývajú z minulých injekcií
Hanba a obviňovanie lekárov, ktorí hovoria čokoľvek proti očkovacím látkam, spôsobia, že sa mnohí v lekárskej komunite vyhnú hláseniu nežiaducich udalostí
Strach zo zodpovednosti za podanie injekcie, ktorá zabila alebo zneškodnila pacientov, ďalej bráni zdravotníckemu personálu, aby to oznámil

Prijatie finančných stimulov na podporu a podávanie vakcín proti vírusu covid bráni lekárovi v hlásení nežiaducich udalostí
Ziskoví výrobcovia vakcín majú všetky dôvody neohlásiť aké poškodenia spôsobujú ich nevyskúšané experimentálne produkty
Viac ako 250 000 používateľov Facebooku komentuje úmrtia a vážne zranenia spôsobené očkovaním
Sestry a lekári svedčia o tom, ako ich nemocnice skrývajú poranenia očkovaním

TSUNAMI DEŠTRUKCIE
Tieto údaje nás vedú k nevyhnutnému záveru, že počet očkovacích látok na nežiaduce udalosti sú mnohonásobne vyššie, ako priznávajú oficiálne správy. Ak skutočne menej, CDC je dokonca hlásených viac ako 1%, už tak vysoký počet 450 000, teda len v USA môžu byť nežiaduce udalosti ľahko aj mnoho miliónov. Aplikácia odhaľuje desivú vlnu ničenia na zvyšok sveta, akej ľudstvo nikdy predtým nebolo svedkom. A imunizácia sa len začala. Ešte znepokojujúcejšie je, že ide iba o krátkodobé cunami utrpenie spôsobené injekciami covid. Bill Gates, popredná svetová vakcína predajcom a hlavnou hybnou silou tohto celosvetového tlaku na covid očkovania, uviedol v rozhovore pre BBC, že väčšina nežiaducich udalostí sa
ukáže po dvoch rokoch a preto vývoj vakcíny väčšinou trvá mnoho rokov. To znamená, že vlna smrti a zdravotného postihnutia v nasledujúcich rokoch bude dokonca exponenciálne väčšia. Najmä preto, že existuje nátlak na uloženie stále viac posilňovacích výstrelov na populáciu, pričom existujú vakcinačné pasy
implementované po celom svete.

SVETOVÍ ODBORNÍCI VARUJÚ ĽUDSTVO
VEDÚCE VEDECKÉ HLASY VYDÁVAJÚ UPOZORNENIA NA POHREBY

Tieto alarmujúce údaje vedú svetoví odborníci, ako napríklad víťaz Nobelovej ceny za medicínu, doktor Luc Montagnier, vydal vážne varovanie, že v súčasnosti čelíme najväčšiemu riziku na celom svete, genocída v histórii ľudstva.1

Dokonca aj vynálezca technológie mRNA, Dr. Robert Malone, varuje pred týmito injekciami, ktoré používajú jeho technológiu.2,3

Situácia je taká vážna varoval bývalý viceprezident a hlavný vedec spoločnosti Pfizer Dr. Mike Yeadon ľudstva za tieto mimoriadne nebezpečné injekcie. Jedno z jeho najznámejších videí má názov „Finále Varovanie‘.4

Ďalší svetoznámy vedec Geert Vanden Bossche, bývalý vedúci očkovania Kancelárie pre rozvoj v Nemecku a hlavný vedecký pracovník spoločnosti Univac tiež riskujú svoje meno a odvážne sa postavil proti správe záberov covid. Vývojár vakcíny varuje, že injekcie môžu oslabiť imunitu očkovaných, čo ich robí zraniteľný pre každý nový variant. 5, 6

Obete holokaustu z 2. svetovej vojny napísali pre Európske lieky Agentúra požaduje zastavenie injekcií, čo považujú za nový holokaust. 7

1: https://www.dailymotion.com/video/x81f1y1
2: https://video.foxnews.com/v/6260748415001#sp=show-clips
3: https://childrenshealthdefense.org/defender/censored-dark-horse-podcast-bret-weinstein-robert-maloneinventor-mrna-vaccine-technology
4: https://rumble.com/vk894g-dr-michael-yeadon-a-final-warning-to-humanity.html
5: https://thehighwire.com/videos/a-coming-covid-catastrophe
6: https://www.youtube.com/watch?v=ZJZxiNxYLpc
7: https://doctors4covidethics.org/holocaust-survivors-write-to-the-european-medicines-agency/

VAKCÍNA SMRTI CELOSVETOVO
To isté platí pre NÁRODY CELÉHO SVETA
Príliš ďaleko by bolo, keby sme uviedli zoznam údajov z každej krajiny na svete, ale od situácie, v ktorej sme podrobne popísali zo Spojených štátov dostatočne ilustruje nimi spôsobenú deštrukciu injekciami a ako skorumpované zdravotné agentúry a výrobcovia vakcín skrývajú obrovskú väčšinu nežiaducich udalostí pred verejnosťou. Stručne sa však dotkneme niektorých ďalších krajín, aby sme dokázali, že situácia v Amerike nie je jedinečná.
EURÓPSKA ÚNIA
V Európskej únii (ktorá pozostáva iba z 27 z 50 európskych krajín) oficiálne správy o EudraVigilance oficiálne pripúšťajú k 18. augustu 2021, že cca. 22 000 ľudí zomrelo a 2 milióny utrpeli vedľajšie účinky, z ktorých 50% je vážnych. 1, 2
„Klasifikuje sa ako„ závažný “, ak zodpovedá zdravotnému javu, ktorý má za následok smrť, je život ohrozujúci, vyžaduje hospitalizáciu, má za následok iný medicínsky závažný stav alebo predĺženie existujúcej hospitalizácie, má za následok trvalé alebo výrazné postihnutie alebo neschopnosť, alebo je vrodená anomália/vrodená chyba. ‚
V Holandsku, jednom z najmenších štátov v Európskej únii, mimoparlamentný výskumný výbor zriadil platformu pre občanov na hlásenie nežiaducich účinkov očkovania. Toto nie je iniciatíva vlády a v médiách sa mu vôbec nevenuje pozornosť. Obrovská väčšina holandskej populácie preto nevie o svojej existencii. Napriek svojmu úzkemu rozsahu pôsobnosti vplyvu, táto súkromná iniciatíva už prijala správy o 1 600 úmrtiach a 1 200 škody na zdraví, ktoré často trvalo znemožňujú ľudí. 3

Čo keď sa celá očkovaná populácia dozvie o tejto platforme a podá hlásenie? A čo keby to bolo k dispozícii aj v ostatných krajinách EU, ktoré sú oveľa väčšie ako Holandsko?

1: https://healthimpactnews.com/2021/21766-dead-over-2-million-injured-50-serious-reported-in-european-unionsdatabase-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots/
2: https://www.adrreports.eu/en/index.html
3: https://meldpuntvaccinatie.nl/

SPOJENÉ KRÁĽOVSTVO
Krátko pred národnou očkovacou kampaňou začala agentúra MHRA (Medicína a zdravotníctvo)
Product Regulatory Agency) zverejnila nasledujúcu žiadosť:
„MHRA naliehavo hľadá softvérový nástroj umelej inteligencie (AI) na spracovanie očakávaného vysokého objemu nežiaducej reakcie na liek (ADR) vakcíny proti Covid-19 a zaistiť nech sa nevynechajú žiadne podrobnosti z reakčného textu ADR. “ 1
Britská vláda zverejnila správu o prvej sérii nežiaducich udalostí vrátane slepota, mozgové príhody, potraty, srdcové zlyhanie, paralýza, autoimunitné ochorenie a ďalšie. Krátko po prvej vlne imunizácie bolo hlásených viac ako 100 000 nežiaducich udalostí, vrátane 1260 prípadov straty zraku (vrátane úplnej slepoty). Prvá časť správy chváli vakcíny, sú najlepším spôsobom ochrany ľudí pred COVID-19 a potom sa naďalej ukazujú na neskutočné ničenie, ktoré tieto vakcíny spôsobujú. Pokrytectvo je ohromujúce. 2, 3
Aj v Spojenom kráľovstve sa počet potratov zvýšil o 366% za iba šesť týždňov, pre očkované matky.4
Navyše neúmyselne britský úrad pre národnú štatistiku odhalil, že 30 305 ľudí zomrelo do 21 dní od prvej injekcie
6 mesiacov roku 2021.5 A britský vedec s 35 -ročnými skúsenosťami vykonal hĺbkovú analýzu systému hlásenia britskej žltej karty a zistil, že je nespoľahlivý. „Môžeme dospieť k záveru, že schéma nahlasovania žltej karty môže poskytnúť určité obmedzené informácie, môže byť užitočné pre upozornenie britskej verejnosti na možné nežiaduce účinky vakcín proti COVID-19. Avšak, počiatočná koncepcia schémy ako čisto popisná a nie ako experimentálna činnosť znamená, že nemôže riešiť skutočné problémy, ktoré majú zásadný význam pre britskú verejnosť. Tieto problémy sú, či existujú príčinné vzťahy medzi očkovaním s PF a AZ očkovacie látky a závažné nežiaduce účinky, ako je smrť, a ak áno, aké sú rozmery týchto účinkov. “ 6

1: https: //ted.europa.eu/udl? Uri = TED: UPOZORNENIE: 506291-2020: TEXT: EN: HTML & src = 0
2: https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid -19-nežiaduce reakcie na očkovaciu látku/súhrn správy o žltej karte spôsobenej koronavírusom, vakcína
3: https://dailyexpose.co.uk/2021/02/08/official-data-on-adverse-reactions-to- vakcíny 4: https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirusvaccine-summary-of-yellow-card-reporting#annex-1-vaccine-analysis-print
5: https://theexpose.uk/2021/09/15/30k-people-died-within-21-days-of-having-a-covid-19-vaccine-in-england/
6: https: // dailysceptic.org/is-the-mhras-yellow-card-reporting-system-safeguarding-the-uk-public

I S R A E L
Izraelský ľudový výbor je tím lekárov, advokátov, kriminalistov, epidemiológov a akademickí vedci, odhodlaní vykonať vyšetrovanie, vyšetrovanie a objasnenie v prospech verejnosti. Napriek tomu, že ide o pomerne neznámu skupinu, stále ich bolo 3754 správ, vrátane 480 a viac úmrtí, z 5. augusta 2021. IPC uvádza, že tieto čísla predstavujú iba 1-3% skutočnej prevalencie v populácii, čo znamená, že podľa tieto údaje počet úmrtí v Izraeli sa pohybuje okolo 48 000 a nežiaducich udalostí približne 375 400. Aj v Izraeli ukazujú štatistiky Worldometers.info obrovský nárast úmrtí, keď
začalo očkovanie. Pred začatím imunizačnej kampane neexistoval takmer žiadny denný príjem úmrtia na covid v Izraeli. Hneď po spustení projektu očkovania sa denný počet obetí zvýšil od 1-3 do 75-100 úmrtí denne!

Ďalší izraelský web, ktorý hlási zranenie spôsobené očkovaním, je Seethetruth.club/covid-19-vaccinevictims, kde je možné vidieť nespočetné svedectvá ľudí, ktorí veľmi trpeli. V USA podobných webových stránok s názvom 1000covidstories.com stále pribúda množstvo videí od ľudí, ktorí zomreli alebo mali vážne reakcie na zábery covid. Tiež
webová stránka s názvom TheCovidWorld.com zobrazuje osobné príbehy veľkého počtu ľudí, ktorí zomreli na výstrely. Musíme pochopiť, že nič také sa nikdy predtým nestalo v histórii, kde tisíce ľudí prichádzajú, aby sa podelili o svoje utrpenie po imunizácii. Ľudia to teraz robia preto, že ich nežiaduce reakcie vôbec nie sú, ako zločinecké „zdravotnícke“ agentúry hovoria „bolesti hlavy, závraty a príznaky podobné chrípke“. Reakcie sú mimoriadne vážne a často invalidizujú ľudí na celý život. Zranenia sú v skutočnosti také vážne, že ľudia po celom svete vykračujú vpred, aby varovali ľudstvo

B R A Z I L
V Brazílii je oficiálny počet úmrtí na vakcíny 32 000 počas 5 mesiacov. Správa bola publikovaná na uol.com.br, ktorý má údajne približne rovnaký počet zobrazení stránky ako CNN.com, podľa údajov podobný Web. Napriek tomuto vysokému počtu úmrtí, ktoré nasledovali po očkovaní, uvádza sa v správe: „Očkovanie je stále najlepším spôsobom kontroly choroby.“
Zdroj: https://humansarefree.com/2021/08/32k-people-dead-in-brazil-following-covid-19-vaccines.html

W O R L D W I D E G E N O C I D E – CELOSVETOVÁ GENOCÍDA
Keď si znova pripomenieme, že vo všeobecnosti je menej ako 1% hlásené sú nežiaduce udalosti po očkovacej látke a z toho väčšina (v USA 500%) je úradníkmi skrytá, jasne vidíme, že celosvetová genocída
je realita. Agresivita, s ktorou sa tento overiteľný fakt odmieta a potláča „overovateľmi faktov“, gigantmi sociálnych médií, spravodajskými médiami, vládou úradníkmi a zdravotnými agentúrami, ukazuje závažnosť tohto bezprecedentnej celosvetovej kriminálnej operácie.

VEDA Dokazuje poškodenie očkovacou látkou
ÚDERY, ÚTOKY SRDCA, ZÁPAL SRDCA, RAKOVINA,…
Štúdia Univerzity v San Franciscu alebo Salk Institute ukazuje, že vakcíny menia život z ľudského tela do továrne na výrobu špičkových bielkovín, čím sa vytvoria bilióny hrotov, ktoré spôsobujú krvné zrazeniny spôsobujúce mŕtvicu a infarkt.1

Iná štúdia potvrdzuje, ako môžu vakcíny spôsobiť smrteľné prípady krvné zrazeniny, ktoré následne spôsobujú infarkt a mŕtvicu. 2, 3

The New England Journal of Medicine ukazuje, ako bodnutie spôsobuje zápal srdca, 4
a ten istý časopis publikoval štúdiu o dramatický nárast potratov.5
Niekoľko štúdií dokazuje realitu závislú od protilátok vylepšenie. 6,7,8

Tiež sa potvrdzuje výskyt neplodnosti a znížený počet spermií. 9,10
Nakoniec štúdia ukázala, že injekcie spôsobujú rakovinu.11

A toto je len niekoľko príkladov …

1: https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/
2: https://www.ahajournals.org/ doi/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902
3: https://www.nature.com/articles/s41586-021-03744-4
4: https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2109975
5: https : //deeprootsathome.com/a-foreshadowing-buried-82-miscarriage-data-in-new-nejm-study/
6: https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3897733
7: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32908214/
8: https://citizenfreepress.com/breaking/whoa-fauci-finally-mentions-vaccine-risk-for-ade/
9: https: // canadianmale.wordpress.com/2021/04/19/thousands-of-reports-of-menstrual-ir nepravidelities-reproductivedysfunction-following-covid-vaccines/
10: https://www.lifesitenews.com/wp-content/uploads/2021/06/Pfizer-bio-distribution-confidential-documenttranslated-to-english.pdf
11: https://www.nature.com/articles/s41586-018-0465-8

VYŇATÝ ZO ZODPOVEDNOSTI
ŽIADNY VÝROBCA VAKCÍNY NEPREBERÁ ZODPOVEDNOSŤ

V posledných desaťročiach bolo podpísaných niekoľko oficiálnych vládnych dohôd v krajinách po celom svete
svete, ktoré poskytujú každému výrobcovi vakcín 100% ochranu pred akoukoľvek zodpovednosťou. To nezáleží na tom, aké veľké škody môžu ich produkty spôsobiť, koľko miliónov úmrtí a trvalé postihnutie, ktoré spôsobujú, nikto nemá žiadne východisko.
Vlády na celom svete zabezpečili, aby nikdy nemohla byť držaná žiadna očkovacia spoločnosť zodpovedná za to, čo robia ľuďom na celom svete.

Žiadne zdravotné poistenie nikdy nepokryje náklady vyplývajúce z poškodenia očkovaním. Jednoducho nie očkovať očkovaných, keď sa dostanú do problémov. Si úplne sám. Nikto nepríde na pomoc. Napriek tomu… tie isté vlády, ktoré vás odmietajú chrániť pred možným zničením vášho zdravia, života a milovaných, nariadia tieto smrtiace injekcie a vyžadujú nakupovanie, cestovanie, stretnutia a dokonca aj bankové služby len zaočkovaným.

PREBIEHAJÚCE OČKOVANIE
Tí, ktorí organizujú túto kriminálnu operáciu, chcú zaistiť, aby nikto na svete nemohol žiť bez pokračujúcich injekcií s obrovskou smrtnosťou a v dôsledku toho zničenia, pričom žiadna poisťovňa nikdy nepreplatí žiadnu obeť a vakcinačné spoločnosti sú 100% chránené.

FUNKCIE INJEKCIE AJ FUNGUJÚ?
ZDRAVOTNÍ ÚRADNÍCI NA CELOM SVETE HOVORIA, ŽE NIE SÚ ÚČINNÉ

Svetoznámy vývojár vakcín Geert Vanden Bossche MVD, PhD varuje, že tieto injekcie môžu zničiť imunitný systém tela, čím sa očkovaný stane zraniteľným pre každý nový variant choroby 1
Tiež hovorí:
„Hromadné očkovacie kampane počas pandémie vysoko infekčných variantov nedokážu kontrolovať prenos vírusu. Namiesto toho, aby prispeli k budovaniu imunity stáda, dramaticky zdržujú prirodzené vytvorenie imunity stáda. Preto prebiehajú kampane univerzálneho očkovania, sú absolútne škodlivé pre verejné a globálne zdravie. “ 1B
Držiteľ Nobelovej ceny za medicínu Luc Montagnier bije na poplach, že tieto očkovacie látky vytvárajú nebezpečné nové varianty 2
A v Izraeli ukazujú štatistiky jasne dramatický nárast úmrtí na covid po spustení imunizácie (pozri vyššie v tejto správe).
Izraelský premiér Naftali Bennet dokonca hovorí, že ľudia, ktorí sú najviac ohrození. Teraz sú tí, ktorí dostali dve dávky vakcíny. 3

V ostrovnom štáte Seychely nedošlo k žiadnym úmrtiam na covid, ale keď začali, pri očkovaní populácie sa úmrtnosť zvýšila stonásobne.

V Austrálii bol mladému páru dokonca odmietnutý prístup k vlastnému novorodencovi dokonca na osem dní, aj keď boli úplne očkovaní. Jeannette Youngová, hlavná zdravotníčka z Austrálie, poskytla nasledujúce odhaľujúce vysvetlenie tejto neľudskej situácie: 4
„To, že ste očkovaní, neznamená, že sa nenakazíte. Preto nemohli sme dovoliť, aby tá rodina šla navštíviť svoje dieťa. “
Anthony Fauci to tiež jasne uviedol: „CDC zvažuje mandát masky pre očkovaných‘ 5
„Očkovaní majú stále pozitívny test na covid, a preto ich budú musieť držať v maskách 6
„Očkovaní sa stále musia vyhýbať jedlu v reštauráciách“ 7
a „očkovaní môžu niesť variant Delta rovnako ako neočkovaní „8. Takže podľa Fauciho vakcíny v zásade nič nerobia. Napriek tomu trvá na nariadení týchto zbytočných injekcií na cesty.9
Rovnako to verejne uviedol britský premiér Boris Johnson, ktorý povedal: 10
„Môžem sa teraz stretnúť so svojimi priateľmi a rodinnými príslušníkmi doma, ak sú očkovaní? Tam sa bojím, že odpoveď je nie, pretože ešte nie sme v tejto fáze, sme stále veľmi vo svete, kde sa vonku môžete stretnúť s priateľmi a rodinou pod vládou šiestich alebo dvoch domácností. A aj keby vaši priatelia a rodinní príslušníci môžu byť očkovaní, vakcíny nedávajú 100% ochranu, a preto musíme byť opatrní.

Výskumný článok publikovaný v časopise „Trendy vo vnútornom lekárstve“, Dr. J. Bar Classenom, s názvom: 11
„Americké vakcíny proti ochoreniu COVID-19, preukázané, že spôsobujú viac škody ako úžitku, na základe zásadných klinických štúdií.
Skúšobné údaje analyzované pomocou správneho vedeckého koncového bodu „Všetko spôsobuje závažnú chorobnosť“
Dokonca aj CDC pripustilo, že injekcie neposkytujú žiadnu ochranu pred variantmi Delta a nadchádzajúce varianty a všetky opatrenia súvisiace s covidom musia zostať na svojom mieste. 12

Napriek tomu trvajú na tom že každý musí byť očkovaný. Informoval o tom zdravotný riaditeľ Nového Južného Walesu v Austrálii musíme sa pripraviť na život s neustálym cyklom prebiehajúcich injekcií posilňujúcich covid v dohľadnej budúcnosti.13

Hlavný lekár Moderny, doktor Tal Zaks, povedal, že očkovacie látky nevrátia život do normálu.14
Potvrdil to riaditeľ Svetovej zdravotníckej organizácie Tedros Adhanom, ktorý povedal: 15
„Vakcína sama osebe pandémiu neskončí. Dohľad bude musieť pokračovať, ľudí bude stále potreba testovať, izolovať a starať sa o nich. Kontakty bude stále potrebné vysledovať a v karanténe, komunity sa budú musieť zapojiť. “
Štúdia The Lancet ukázala, že variant Delta je voľne prenášaný medzi očkovanými. 16 Potvrdila to štúdia, ktorá ukázala, ako v júli 2021, po sledovaní početnej širokej verejnosti.
Pri udalostiach v okrese Barnstable v štáte Massachusetts bolo identifikovaných 469 prípadov COVID-19.
Obyvatelia Massachusetts, ktorí cestovali do mesta v dňoch 3. – 17. júla; 346 (74%) sa vyskytlo u plne očkovaných osôb.17

NEPRAVDIVÉ A DEPEKTÍVNE
Podľa „zdravotníckych úradníkov“ na celom svete očkovacie látky nechránia a nakaziť sa môže ktokoľvek, nebránia prenosu a ľudia stále potrebujú nosiť masky, držať si odstup, izolovať sa, byť v karanténe atď. 74% ľudí boli infikovaní ľudia a v polovici leta boli očkovaní. Začiatok očkovacej kampane tiež ukazuje dramatický nárast úmrtí. Stručne povedané: žiadne zmeny. Napriek tomu chcú, aby boli pravidelné posilňovacie injekcie súčasťou našich životov. Tvrdenie „vakcíny sú bezpečné a účinné“ sa preto ukázalo ako falošné a klamlivé.

1: https://thehighwire.com/videos/a-coming-covid-catastrophe
1B: https://nulluslocussinegenio.com/2021/09/13/why-mass-vaccinations-prolong-and-make-epidemics-deadlierreal -vakcína-expert-hovory-von-chybná-vládna-pandemická-stratégia/
2: https://rumble.com/vldilx-nobel-prize-winner-professor-luc-montagnier-says-vaccine-is-creating-varian .html
3: https://rumble.com/vlme81-the-most-vulnerable-population-are-the-ones-who-received-two-vaccine-doses.html
4: https://www.bitchute.com /video/3dX3gawfhaEJ/
5: https://rumble.com/vkb885-fauci-says-cdc-considering-mask-mandates-for-vaccinated-americans.html
6: https://rumble.com/vkciqv-fauci- očkované-nosenie-maska-bude-vždy-zrušené.html
7: https://rumble.com/vflkib-more-fauci-bs-vaccinated-americans-still-cant-eat-indoors.html
8: https://rumble.com/vlt9b1-dr.-anthony-fauci- plne očkovaní-ľudia-nositelia-ako-veľa-vírusov-ako-nevakcinovaných.html
9: https://rumble.com/vmgq6o-fauci-demands-vaccine-mandate-for-air-travel-and-public-schools .html
10: https://www.bitchute.com/video/OQBS0IAIrXEa/
11: https://www.stopworldcontrol.com/downloads/en/vaccines/vaccines-harm.pdf
12: https: //www.nbcnews .com/science/science-news/cdc-warns-internal-document-war-has-changed-coronavirusn1275478
13: https://rumble.com/vmh1er-we-need-to-prepare-to-live-with- covid-boosters-australia.html
14: https://nypost.com/2020/11/24/moderna-boss-says-covid-shot-not-proven-to-stop-virus-spread/
15: https://rumble.com/vjs9ef-australias-new-world-order-began-july-10-2021.html
16: https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3897733
17: https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm?s_cid=mm7031e2

ĽUDSKÝ GENÓM SA PODMIEŇUJE
Doktorka Carrie Madejová dve desaťročia študovala vakcíny a transhumanizmus. Vydala varovanie pre ľudstvo vo svojom dokumente „Bitka o ľudstvo“, ktorý vyrobila spoločnosť Stop World Control. Ona varovala, že tieto injekcie môžu natrvalo potenciálne zmeniť ľudskú DNA s katastrofálnymi výsledkami. Kontrolóri faktov na celom svete – ktorí sú často platení priemyslom vakcín – prestali to poprieť a označili to za falošné správy. Facebook si z toho tiež urobil svoju politiku, cenzuruje všetky hlasy, ktoré varovali, ako by táto experimentálna génová terapia mohla potenciálne zmeniť ľudský genóm. Kým… zamestnanec Facebooku nezaznamenal a nezverejnil schôdzu stretnutia osôb
s generálnym riaditeľom Facebooku Markom Zuckerbergom, ktorý svojim zamestnancom doslova povedal, že injekcie skutočne môžu zmeniť ľudskú DNA!

Toto sú jeho presné slová:
„Jednoducho nepoznáme dlhodobé vedľajšie účinky zásadnej úpravy DNA ľudí a“ RNA priamo kódovať v DNA a RNA človeka, v podstate schopnosť ich produkovať protilátky a či to spôsobuje ďalšie mutácie alebo iné riziká v smere toku.“
https://rumble.com/vmh8gx-covid-injection-indeed-change-the-human-dna.html

PATENTOVANÝ TRANSHUMAN – ČLOVEK BEZ ĽUDSKÝCH PRÁV
Dr. Chinda Brandolino je latinskoamerický lekár, ktorý o tejto skutočnosti hovorí, že akonáhle sa zmení ľudský genóm, táto osoba už nie je považovaná za pôvodného človeka, ale stane sa transhuman a preto stráca ľudské práva. Navyše ona vysvetľuje, že zmenenú DNA a RNA je možné patentovať, čo ju robí geneticky modifikovanou a stáva sa osobným majetkom držiteľov patentov. Dôsledky tohto sú veľmi alarmujúce.
https://rumble.com/vmk9yn-alarm-humans-with-modified-dna-have-no-rights-and-are-patented.html

NEBEZPEČNÉ TOXÍNY
OXID GRAFÉNU VO VILÁCH ZMENÁ ELEKTRICKÉ MAGNETICKÉ POLE

Svetoznámy biofyzik Andreas Kalcker vyvinul účinnú liečbu COVID-19, ktorú používa viac ako 5 000 lekárov v 23 krajinách. Jeho liečba, ktorá pozostáva s terapeutickým oxidom chloričitým, znížil dennú úmrtnosť v Bolívii zo 100 úmrtí prakticky na nulu, na začiatku pandémie. Používala ho polícia, armáda a politici vo viacerých krajinách Latinskej Ameriky. Ten istý biofyzik zistil, že vakcíny obsahujú veľké množstvo oxidu grafénu (až 95%). Varuje, že grafén oxid, ktorý sa vstrekuje ľuďom, mení ich elektromagnetické pole. 1
„To, čoho sa obávame, sú vedľajšie účinky, ktoré to má. V medicíne to nie je popísané, ale je to tak popísané v mojom odbore, biofyzika. Čo sa stane? Telo potrebuje svoj elektromolekulárny systém schopnosti pracovať. Srdce bije, pretože existuje magnetické pole, ktoré následne vytvára elektrina na čerpanie a všetko ostatné. Grafén úplne mení naše elektromagnetické pole, niečo, čo sa nikdy predtým nestalo. To, čo vidíme, je niečo „in vivo“ s niektorými dramatickými účinkami. Sledovali sme veľa videí ľudí, ktorí zomierajú po očkovaní. Vidíte ľudí kŕčovito. Tieto kŕče majú, pre
napríklad veľmi špecifické frekvencie a sú rovnaké vo všetkých druhoch kŕčov. Tieto kŕče jasne naznačujú, že dochádza k narušeniu ľudských elektromagnetických polí. “
Prítomnosť oxidu grafénu, okrem iných toxických materiálov, ako je hliník, kapsidy LNP, PEG a parazitov vo vakcínach ďalej potvrdil doktor Robert Young. 2,3

Klub vedcov taktiež vydal správu s bohatými mikrofotografickými dôkazmi o prítomnosti nanočastíc prítomných vo vakcínach.4
„Hlavné odhalenia toho, čo je vo vakcínach CoV – 2 – 19, s použitím elektrónu, fázy tmavého poľa, svetlé pole a ďalšie typy mikroskopie z pôvodného výskumu doktora Roberta Younga a jeho vedeckého tímu, ktorí potvrdili, čo vedci z La Quinta Columna zistili – toxický nanometalický obsah s magnetikotoxickými, cytotoxickými a genotoxickými účinkami, ako aj identifikovali život ohrozujúce parazity. V roku 2008 navyše Hongjie Dai a kolegovia z Stanfordskej univerzity našli oxid grafénu. ‚

1: https://www.bitchute.com/video/hy0MxQK4uQlR/
2: drrobertyoung.com/post/science-team-reveals-graphene-aluminum-lnp-capsids-peg-parasites-in-4-cov-vaccines
3: drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines
4: https://www.stopworldcontrol.com/downloads/en/vaccines/nanotech-vaccines.pdf

KRV SA DRAMATICKY ZMENÍ
MIKROSKOPICKÉ VÝSKUMY ODHALIA ZMENY V KRVE OČKOVANÝCH

Doktor Robert Young tiež zistil, ako sa krv očkovaných ľudí dramaticky mení, po injekcii mRNA. Nasledujúci obrázok odhaľuje normálny zdravý stav červených krviniek, ktoré majú dokonca farbu, dokonca aj tvar a dokonca aj veľkosť.

Druhý mikrofotografický záznam pod mikroskopom fázovej kontrastu odhaľuje živú krv 24 hodín po vakcíne mRNA, ktorá teraz obsahuje kryštalizované červené krvinky nazývané Heinzove telieska, biologické transformácie červených a bielych krviniek, centrum veľkých symplastov kryštálov grafén oxidu
a kryštály kyseliny orotovej v pravom hornom rohu mikrofotografie.

Mnoho ďalších mikroskopických obrázkov nájdete na webových stránkach Dr. Younga, kde ich môžete tiež nájsť a pozrieť dôkaz o prítomnosti oxidu grafénu v injekčných liekovkách s vakcínou:
https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-grapheneoxide-in-cov-19-vaccines


Nemecký tím vedcov zistil niečo veľmi znepokojujúce: keď bol umiestnený pod lampu
ktorý ohrieva liekovky na asi 30 ° Celzia (85 ° F), zaznamenali na video, ako zložité kryštály
sa formovali! Pozri: https://www.youtube.com/watch?v=s8e06KfDWMM

S týmito injekciami sa toho deje ešte oveľa viac. Rýchle vyhľadávanie na Bitchute alebo Rumble odhaľuje mnoho ďalších videí so zábermi na vakcíny alebo krv očkovaných. Čo je odkryté je hrozné: živé organizmy vo vakcínach, červené krvinky sa upchávajú, všetky druhy nebezpečných toxínov, kryštálov, ktoré vykonávajú záhadné úlohy, nanoroboty, ktoré sú injikované v krvnom obehu, po ktorom sa rozšírili do mozgu a všetkých orgánov v tele
zhromažďovanie nanočastíc, ktoré vo vnútri krvi začínajú vytvárať rôzne štruktúry atď.
Nič z toho všetkého výrobcovia vakcín nezverejňujú, ale keďže oni všetci zdá sa, že vakcíny majú rovnaký druh veľmi nebezpečného obsahu, je jasné, že všetky sú spolupráca v skrytej hanebnej agende.
Samomontážna nanotechnológia oxidu grafénu vo vakcíne Pfizer:
https://everydayconcerned.net/2021/08/15/self-assembling-graphene-oxide-nanotech-nowfound-also-in-pfizer-vaccine-german-video-reveals-self-assembling-specks-and-crystallinenetworks- formovanie/
Samostatne sa montujúce nanotechnológie vo vakcínach Moderna:
https://everydayconcerned.net/2021/08/15/self-assembling-graphene-oxide-nanotech-nowfound-also-in-pfizer-vaccine-german-video-reveals-self-assembling-specks-and-crystallinenetworks- formovanie

Extrémne kritická informácia bola pridaná k správe o smrti na vakcíny, čo je ešte viac odhaľujúce a výkonnejšie, než už bolo. Doktorka Carrie Madejová poslala niekoľko fľaštičiek s vakcínami do laboratória na mikroskopický výskum a to, čo zistili, je veľmi znepokojujúce, správa tiež ukazuje, desivé laboratórne výsledky z mikroskopického vyšetrenia niektorých fľaštičiek vakcínyživých tvorov s chápadlami, rovnako ako self-montážne nanoroboty.  Viď obrázok:

správa o očkovaní chápadlo tvor

LETHALTOXÍNY
Výskum svetoznámych vedcov odhaľuje prítomnosť vysoko toxických látok vo vakcínach, ktoré menia elektromagnetické pole tela, ktoré narúša normálne fungovanie ľudského tela. Aj injekcie dramaticky zmenia ľudskú krv s ešte vážnejšími zdravotnými rizikami. Tam je samomontážna nanotechnológia v niektorých očkovacích látkach a iné liekovky sú zložité, tvoria sa kryštály. Okrem toho je ľudský genóm natrvalo upravený, meniaci očkovaných na transhumánnych, ktorí už nie sú považovaní za pôvodných ľudí a ktorí sú vo vlastníctve tých, ktorí vlastnia patenty modifikácií DNA.

PODVODY S COVIDOVÝMI SMRŤAMI
CELOSVETOVÉ PODVODY DRAMATICKY NASTAVENÉ NA COVIDOVÉ SMRTI

Ospravedlnenie pre vraždu miliónov ľudí týmito extrémne nebezpečnými injekciami je to, čo údajne bráni ľuďom zomrieť na covid. Realita je však taká, že na celom svete počet takzvaných úmrtí na covid je najväčšia lož v histórii. Ukázalo sa to po celom svete, že viac ako 95% všetkých ľudí, ktorí boli zaregistrovaní ako úmrtia na covid, zomreli z iných príčin.

Taliansky politik Vittorio Sgarbi v talianskej Poslaneckej snemovni zvolal: 1
„Je potrebné byť zjednotení proti diktatúre a zjednotení v pravde. Nenechajme urobiť z toho komoru lží. Neklamme! Povedzme pravdu. Nehovorte, že je tam 25 000 mŕtvych. To je nepravda. Nepoužívajte mŕtvych na rétoriku a terorizmus. Postavy z Vyššieho ústavu zdravia hovoria, že 96,3% zomrelo na iné choroby.“
Hoci údajné úmrtia na covid prešli cez strechu, štatistiky vo viacerých krajinách to ukázali, zrazu už niet úmrtí na chrípku. Len v USA je takmer 40 miliónov prípadov chrípky každý rok, ale odkedy zasiahol covid, toto číslo kleslo na menej ako 2 000. Kde sa vzali všetky tie desiatky, odchádzajú milióny pacientov s chrípkou? Teraz sú všetci registrovaní ako covid.

Forenzný nemecký koroner prof. Dr. Klaus Püschel preskúmal viac ako 140 koronadalit v Hamburgu na začiatku pandémie. V nemeckej televízii povedal, že hystéria okolo koronavírusu bola vážne zveličená. Všetci ľudia, ktorí zomreli, mali základné poruchy a podľa Püschela by aj tak rýchlo zomreli, či už s vírusom alebo bez neho a dodáva, že neexistuje žiadny „zabíjací vírus“. Osemdesiat percent pacientov trpelo kardiovaskulárnymi ochoreniami a priemerný vek bol 80 rokov. Zdraví ľudia sa nemusia obávať, hovorí Püschel. Koroner tiež predpovedal, že koróna nespôsobí ani vrchol ročnej úmrtnosti, predpoveď, ktorá sa ukázala byť presná. 2
Významné belgické noviny De Tijd diskutovali o tom, ako to vláda oznámila, na Covid-19 zomrelo asi tri tisíce starších ľudí. Čiastočne kvôli týmto číslam, celá krajina bola uvrhnutá do extrémneho zablokovania a v dôsledku toho došlo k desivému zničeniu.
Ďalší výskum však ukázal, že testovaní boli iba 3% zosnulých. To znamená že nie 3 000, ale iba 90 ľudí mohlo mať covid. 3
Lekárski odborníci z celého sveta vypovedali, že na nich vyvíjajú nátlak ich nadriadení nahlásiť všetkých pacientov ako covid a zaregistrovať každú smrť – bez ohľadu na príčinu aká bola – ako smrť covidom. Internet zaplavili tisíce svedectiev pobúrených ľudí, ktorí povedali, že išli k lekárovi alebo do nemocnice kvôli problémom, ktoré nesúvisia s COVID-19 a na ich úžas boli zaregistrovaný ako pacient covid.4
Doktorka Elke de Klerk, zakladateľka Lekárov za pravdu v Holandsku, dosvedčila, že áno, dostával tajné správy do dokumentácií nevyliečiteľne chorých pacientov a žiadali ich, ľudia by mali byť registrovaní ako úmrtia na covid.5
Projekt Veritas zavolal niekoľko riaditeľov pohrebov v New Yorku, ktorí svedčili o tom, ako sú všetci mŕtvi osoby zaregistrované ako covid, pričom všetci vedeli, že to nie je správne.6
Senátor za Minnesotu Scott Jensen, ktorý je tiež praktickým lekárom, to na stanici Fox News odhalil. Americké nemocnice dostávajú obrovské finančné stimuly na registráciu pacientov ako covid. Pre každého človeka
zaregistrovali ako úmrtie s covidom a bolo im vyplatených 39 000 USD. Toto bolo potvrdené lekármi profesionálov z celého sveta. 7
Technického riaditeľa CNN Charlieho Chestera tajne natočil tajný projekt Veritas novinár, pričom priznal, že CNN zvyšovala úmrtnosť „pretože strach predáva“. 8
Uniklo stretnutie zoomu s africkými predstaviteľmi, ktoré odhalilo, ako diskutovali spôsoby, ako zvýšiť počet covidov, aby sa pokračovalo v Lockdownoch.9

Spoločnosť National File získala záznam z videokonferenčného hovoru Zoom medzi lekármi a marketingovým riaditeľom regionálneho zdravotného strediska Novant Heath New Hanover, skupina 20 ľudí nemocnice, kliniky a kancelárie, ktoré ošetrujú pacientov v Severnej Karolíne a Južnej Karolíne. V Mary Rudyk, MD, hovorí marketingovej riaditeľke Carolyn Fisherovej a ďalšej zamestnankyni nemocnice, že chce, aby sa nemocnice nafúknutím stali „strašidelnejšími pre verejnosť“ , počet pacientov s COVID-19 a pomocou správ, ktoré jednotlivcom nepravdivo oznámia, aby sa nenechali sa zaočkovať, lebo ináč vedzte, že zomriete. ’10


New York bol epicentrom pandémie COVID-19. V srdci New Yorku je slávna Elmhurstská nemocnica, kde údajne na tento vírus zomrelo viac ľudí ako kdekoľvek inde na svete. Bolo to doslova epicentrum epicentra pandémie. Z tohto dôvodu jedna skúsená zdravotná sestra z Floridy Erin Olszewski sa rozhodla ísť tam pomôcť s krízou. Čo videla v tejto svetoznámej nemocnici, však ju naplnilo toľkou hrôzou, že sa rozhodla aby si so sebou zobrala skrytú kameru, aby natočila, čo sa deje.
Pacienti, ktorí opakovane testovali negatívne na COVID-19, sú stále registrovaní ako potvrdení COVID-19 ‚a zaobchádza sa s nimi tak. Sú nasadení na respirátor v oddelení pre covid …, ktoré spôsobuje ich smrť.
V odhaľujúcom dokumente Journeyman Pictures táto sestra hovorí o zločinoch, ktoré ona neustále vidí, čo sa deje v Elmhurste. Na svojom smartfóne ukazuje, ako je pacient skutočne dvakrát testovaný negatívne na COVID-19 … a napriek tomu bol zaregistrovaný ako „potvrdený“ COVID-19. Ona vysvetľuje, že sa to v Elmhurste stáva neustále: podvod a vražda majú za následok vysoké čísla úmrtí. Média ohlasujú úmrtnosť na COVID-19.

1: https://www.bitchute.com/video/UBFi2Xt4d2oR/
2: https://www.bitchute.com/video/iP2eQxEwQl5h
3: https://www.tijd.be/politiek-economie/belgie/federaal/nieuw-gemor-over-belgische-rapporteringcoronadoden/10220849.html
4: https://www.stopworldcontrol.com/full
5: https://www.stopworldcontrol.com/nl/elke-de-klerk/
6: https://www.youtube.com/watch?v=g5f_6ltv7oI&t=8s
7: https://www.globalresearch.ca/hospitals-getting-paid-more-label-cause-death-coronavirus/5709720/amp
8: https://www.stopworldcontrol.com/media/
9: https://www.stopworldcontrol.com/media/
10: https://nationalfile.com/doctor-wants-to-be-scary-to-the-public-and-inflate-covid-numbers-if-you-dont-getvaccinated-you-know-youre-going-to-die/
11: https://www.youtube.com/watch?v=UIDsKdeFOmQ

RIADITEĽ POHREBNÝCH SLUŽIEB PODÁVA SVEDECTVO O MASÍVNYCH VLÁDNYCH ZLOČINOCH
Jeden veľký odhaľujúci príbeh očitého svedka pochádza od režiséra pohrebu z Veľkej Británie Johna O’Looney. Desať rokov bol súčasťou jednej z najväčších pohrebných spoločností v USA a v UK. John spolupracoval s BBC, aby zdokumentoval, čo sa deje s pandémiou, a úzko spolupracoval s vládnym činiteľom vymenovaným za pandémiu. Tento pohrebák je spojený so 45 ďalšími riaditeľmi pohrebníctva a má preto veľmi jasný prehľad o tom, čo sa deje. To, čo odhaľuje, je šokujúce.
V prvom rade svedčí o tom, že ani on, ani nikto z ďalších riaditeľov pohrebov, ktorých pozná, nevidel nárast úmrtí počas takzvanej pandémie. Bolo to zarážajúce, ako v televízii neustále sa množil masový počet úmrtí, ale v skutočnom svete neexistovali žiadne náznaky z toho. V marci 2020 však Johna zrazu volali noc čo noc, tri týždne, špeciálne do opatrovateľských domov. Všetci, ktorí tam zomreli, boli označení za covid. Nikdy tam nevidel prísť lekára, ani covid test. Súčasne došlo k náhlemu nárastu o 1 000% nákupu Midazolamu. Sestra mu tajne povedala, ako dostali pokyn podať smrteľné dávky tohto lieku starším ľuďom, aby ich hromadne vyhubili. Tieto vysoké počty úmrtí boli, no potom sa používali na podporu príbehu o „pandémii covid“.

Oslovil ho aj predstaviteľ vládnej pandémie, ktorý mu povedal, že musia označiť každú smrť za covid. Ľudia jazdia na autách, infarkty, rakovinoví pacienti, bolo jedno, čo ich zabilo, všetci museli byť označení za smrť covidom. To bol priamy pokyn vlády!
Akonáhle vláda začala s hromadným očkovaním britskej populácie, John hovorí o úmrtiach, zrazu vyleteli do nebies. „Nikdy som nič podobné nevidel, ako riaditeľ pohrebníctva za pätnásť rokov. A začalo to presne vtedy, keď začali strieľať ihly do zbraní. Nikdy som nevidel takú úmrtnosť znova. Bolo to hrozné, hrozné. To boli čísla pandémie, ale to bolo až potom, čo začali očkovanie, nikdy predtým “. John vysvetľuje, že ich bolo toľko, koľko len mohli označiť ako úmrtia na covid. Prvá vlna imunizácie a následné úmrtia trvali približne dvanásť týždňov. Potom nasledovalo veľmi pokojné obdobie, po ktorom opäť nasledovala vlna úmrtí nových ľudí, ktorí boli očkovaní.
„Každý pohrebný riaditeľ s trochou poctivosti vám povie, že všetci tí, ktorí zomierajú všade okolo nás sú príjemcovia vakcín. Neexistuje žiadna pandémia covid a ja som toho živým dôkazom.‘

„Všetko je navrhnuté tak, aby ste si vzali vakcínu.“ V mojej sieti riaditeľov pohrebníctiev žiadne dieťa nezomrelo na covid. Nie je teda žiadny dôvod na tieto génové terapie u detí. Tu máme agendu vyľudnenia. Sú to vakcíny na zabíjanie ľudí a ja to osobne vidím ako riaditeľ pohrebníctva. “
https://www.stopworldcontrol.com/director

SVETOVÝ PODVOD
Po celom svete sú nemocnice a zdravotnícky personál podvodne platené za zaregistrovanie všetkých pacientov ako covidových. Stámilióny prípadov chrípky každý rok na celom svete sú teraz považované za covid. Na lekárov vyvíjajú tlak vlády zaregistrovať každého pacienta ako covid a budú dostávať skryté správy s požiadavkou, aby evidovali zomierajúcich pacientov ako úmrtia na covid. Riaditelia pohrebníctiev priznávajú, že neustále vidia falošné registrácie na covid a technického riaditeľa CNN Chestera prichytili ako priznal, že čísla covidových pacientov sú nafúknuté. Zachytená je sieť 20 nemocníc s nafúknutím počtu covidov, aby vzbudili strach. Aj africký úradník sa prezradil, bol zachytený zvuk hovoru diskutujúci o tom, ako zvýšiť počet covidov. Zdravotná sestra svedčí o tom, aké veľké sú čísla
zavraždených pacientov s cieľom zvýšiť úmrtnosť na covid a nespočetné množstvo ľudí na celom svete, ktorí sú pobúrení, pretože boli nesprávne zaregistrovaní ako covid. Taliansky politik Vittorio je rozzúrený, pretože vidí, ako komora luže: iba malé percento zomrelo na covid! A riaditeľ pohrebníctva je toho svedkom, vražda tisícov starších ľudí, aby sa vytvorila takzvaná smrť covidom. On a desiatky ďalších pohrebných riaditeľov dostali od britskej vlády pokyn označiť každého smrť ako covid. Hneď ako začalo očkovanie, boli všetci svedkami výbuchu bezprecedentných úmrtí.

UMRELI IBA OČKOVANÍ
POČAS ŠPANIELSKEJ CHRÍPKY r. 1918 ZOMRELI IBA OČKOVANÍ PRÍJEMCOVIA

V roku 1918 údajne zomrelo na to, čo sa nazývalo, katastrofálny počet 50 – 100 miliónov ľudí „Španielska chrípka“. Očitým svedkom tejto udalosti bola lekárska vedkyňa Eleanor McBeanová, PhD. N.D., ktorá napísala knihu zo svojich skúseností z prvej ruky o tom, čo sa skutočne deje.1, 2

Vysvetľuje, v skutočnosti to nebola chrípka, ale obyvateľstvo zaviedlo hromadné očkovanie, ktoré spôsobilo chrípku
ako symptómy, množstvo rôznych chorôb a rozsiahle úmrtia. Zatiaľ nevedela o ani jednej neočkovanej osobe, ktorá zomrela na túto údajnú „španielsku chrípku“, väčšina očkovaných prišla o život. „Bol som pozorovateľom epidémie chrípky v roku 1918. Všetci lekári a ľudia, ktorí žili v čase epidémie španielskej chrípky v roku 1918, ktorá bola podľa nich najstrašnejšia choroba, akú kedy svet mal. Silní muži, húževnatí a srdeční jeden deň budú na druhý deň mŕtvi.
Ochorenie malo vlastnosti čiernej smrti doplnené o týfus, záškrt, zápal pľúc, kiahne, ochrnutie a všetky choroby, ktorými boli ľudia okamžite očkovaní po 1. svetovej vojne 1.

Prakticky bolo celej populácii injekčne „naočkované“ tucet alebo viac chorôb – alebo toxické séra. Keď prepukli všetky tie choroby vyrobené lekármi, naraz to bolo tragické. Táto pandémia trvala dva roky a udržiavala ich nažive s pridaním ďalších viac a viac jedovatých liekov podávaných lekármi, ktorí sa pokúšali potlačiť symptómy.
Pokiaľ som mohol zistiť, chrípka zasiahla iba očkovaných. Tí, ktorí odmietli bodnutie, unikli chrípke. Moja rodina odmietla všetky očkovania, takže sme boli v poriadku. Zo zdravotných učení Grahama, Traila, Tildena a ďalších sme vedeli, že ľudí nemôže kontaminovať telo jedmi bez toho, aby spôsobovalo choroby.
Keď chrípka vrcholila, všetky obchody boli zatvorené, rovnako ako školy, firmy – dokonca aj nemocnica, pretože lekári a sestry boli tiež očkovaní a boli na dne s chrípkou. Na ulici nikto nebol. Bolo to ako mesto duchov. My [ktorým neboli podané žiadne očkovacie látky] zdalo sa, že sme jedinou rodinou, ktorá nedostala chrípku; takže moji rodičia chodili od domu k domu, robili, čo mohli, aby sa starali o chorých, pretože vtedy nebolo možné získať lekára. Keby boli zárodky, baktérií, vírusov alebo bacily, mohli spôsobiť ochorenie, mali na to veľa príležitostí zaútočiť na mojich rodičov, keď trávili veľa hodín denne v nemocničných izbách. Ale oni nedostali chrípku a nepriniesli žiadne mikróby domov, aby na nás deti zaútočili a čokoľvek spôsobili. Nikto z našej rodiny nemal chrípku – dokonca ani soplík – a bolo to v zime s hlbokým snehom.

Hovorí sa, že chrípková epidémia v roku 1918 zabila 20 000 000 ľudí na celom svete. Ale v skutočnosti ich doktori zabili svojimi hrubými a smrtiacimi liečbami a drogami. Je to tvrdé obvinenie, ale je to pravda, súdiac podľa úspechu
lekárov bez drog v porovnaní s lekármi.
Kým zdravotníci a lekárske nemocnice prichádzali o 33% svojich prípadov chrípky, nelekárske nemocnice ako BATTLE CREEK, KELLOGG a MACFADDEN’S HEALTH-RESTORIUM získali takmer 100% uzdravenia vodnou kúrou, kúpeľmi, klystírmi atď., pôstom a inými činnosťami jednoduché liečebné metódy, po ktorých nasledujú starostlivo vypracované diéty z prírodných potravín. Jedno zdravie. Lekár neprišiel o pacienta za osem rokov. Veľmi úspešné zdravotné ošetrenie jedného z lekárov bez drog, ktorí nestratili žiadneho pacienta, budú predstavení v ďalšej časti tejto knihy s názvom OČKOVANIE ODPORÚČANÉ, bude uverejnené o niečo neskôr. Keby boli lekári ako pokročilí, ako lekári bez drog, nebolo by tých 20 miliónov úmrtí na lekársku liečbu chrípky.
Medzi očkovanými vojakmi bolo sedemkrát viac chorôb ako medzi neočkovanými civilistami a choroby boli tie, proti ktorým boli očkovaní.
Jeden vojak, ktorý sa vrátil zo zámoria v roku 1912, mi povedal, že vojenské nemocnice sú obsadené s prípadmi detskej paralýzy a zaujímalo ho, prečo by dospelí muži mali mať dojčenskú chorobu. Teraz vieme, že paralýza je bežným následným účinkom otravy vakcínou. Tí doma nie, ochromení boli až po celosvetovej očkovacej kampani v roku 1918.‘
„Sedem mužov zomrelo v lekárskej ordinácii po očkovaní.“ Listy boli odoslané na adresu ich rodinám, že boli zabití pri vojenských akciách. “

SKUTOČNÉ RIEŠENIE: VČASNÁ LIEČBA
PREČO JE KAŽDÝ EFEKTÍVNY LIEK NA COVID POTLAČENÝ?

Ak toxické injekcie covid neponúkajú riešenie pre chorobu COVID-19, ako potom môžeme pomôcť ľuďom? Odpoveď je jednoduchá: od samého začiatku tejto celosvetovej zdravotnej krízy existovalo mnoho významných vedcov a lekárov, ktorí kričali, ako sa im darilo liečenie tisícov pacientov s covidom pomocou existujúcich liekov, ktoré sú známe svojou bezpečnosťou a účinnosťou. Je tu napríklad svetoznámy francúzsky profesor Didier Raoult, riaditeľ jednej z najväčších výskumných skupín v oblasti infekčných chorôb a mikrobiológie. Je najcitovanejší mikrobiológ v Európe podľa ISI a školil vo svojom laboratóriu viac ako 457 zahraničných vedcov od roku 1998 s viac ako 1950 článkami uvedenými v ISI alebo Pubmed a je považovaný za svetového odborníka predovšetkým na infekčné choroby. Profesor Raoult začal liečiť pacientov s covidom a medicína, ktorá existuje už viac ako šesťdesiat rokov a je známa svojou bezpečnosťou a účinnosťou v porážaní koronavírusov: hydroxychlorochin.
Profesor Raoult ošetroval hydroxychlorochinom + viac ako štyri tisíce pacientov azitromycínom a prakticky všetci sa zotavili, s výnimkou hŕstky veľmi starých ľudí, ktorí už mali niekoľko chorobných stavov.1
Tento neuveriteľný úspech inšpiroval mnoho ďalších lekárov z celého sveta, aby začali používať rovnakú drogu. V Holandsku doktor Rob Elens podal všetkým svojim pacientom s covidom hydroxychlorochin v kombinácii so zinkom a zaznamenali 100% mieru zotavenia v priemere za štyri dni. Nikoho nebolo potrebné hospitalizovať. Spolu s 2 700+ (!) Ďalšími lekárskymi odborníkmi tento lekár poslal list holandskej vláde so žiadosťou, aby zahrnul HCQ do štandardného protokolu.

DR. Elens a ďalší holandskí lekári založili webovú stránku „COVID-19 Self Care“ s informáciami o tom, ako predchádzať a prekonať COVID-19 pomocou HCQ a zinku. 2

V New Yorku ošetril rodinný praktický lekár Dr. Vladimir Zelenko viac ako 500 pacientov s covidom začiatkom pandémie s hydroxychlorochínom + zinkom + azitromycínom. Mal tiež 100% mieru zotavenia, s takmer žiadnymi vedľajšími účinkami a bez hospitalizácie. 3

V auguste 2021 Dr. Zelenko a jeho tím úspešne ošetrili viac ako 6 000 pacientov s covidom. Vypracoval protokol
liečiť COVID-19, ktorý sa stal svetoznámym a zachraňuje milióny životov ľudí na celom svete. Zelenkov protokol používa napríklad online telemedicína platforma https://www.speakwithanmd.com/ a rozsiahla sieť viac ako 800 000 členov
Americkí lekári v prvej línii. 4

Stovky štúdií potvrdzujú účinnosť HCQ pri liečbe COVID-19 a prevencia hospitalizácie a smrti. 5, 6, 7

Najznámejšími svetovými vedcami sú Dr. Pierre Kory a Dr. Peter McCullough z odborných lekárov vo svojom odbore. Títo lekári a ich tímy úspešne liečili desaťtisíce pacientov s covidom, ktorí používajú napríklad Ivermectin. Dr. Kory a jeho špičkový tím, Lekárski experti študovali celú lekársku literatúru viac ako deväť mesiacov a zistili to, že ivermektín sa ukazuje ako zázračný liek, ktorý účinne zabraňuje a lieči COVID-19. 63 štúdií potvrdilo účinnosť Ivermectinu pri liečbe COVID-19. 8, 9, 10

Biofyzik Andreas Kalcker použil na zníženie dennej úmrtnosti zo 100 na 0 pacientov oxidom chloričitým v Bolívii a bol požiadaný, aby sa postaral o armádu, políciu a politikov vo viacerých latinskoamerických štátoch národov. Jeho celosvetovú sieť COMUSAV.com tvoria tisíce fyzikov, akademikov, vedci a právnici, ktorí propagujú túto účinnú liečbu. 11, 12, 13

1: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1477893920302179?via%3Dihub
2: https://artsencollectief.nl/https://zelfzorgcovid19.nl/
3: https: // techstartups .com/2020/04/05/new-updates-dr-vladimir-zelenko-koktejl-hydroxychlorochin-zinok-sulfateazitromycin-ukazujuci-vysledok-vysledkov-vysledkov-900-pacientov s koronavirovym liecenim, musi-sledovat-video-
4: https: //thezelenkoprotocol.com/
5: https://americasfrontlinedoctors.org/treatments/hydroxychloroquine/science-of-hcq
6: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924857920304258/7
: https:/ /c19hcq.com/

8: https://ivmmeta.com
9: https://covid.us.org/2021/01/28/ivermectin-safe-effective-covid-19/
10: https://brandnewtube.com/watch/dr-mccullough-shares-is-hcq-truly-safe-for-covid-19_FoRTpkTvv6EKrlz.html
11: https://www.stopworldcontrol.com/cds
12: https: //comusav.com
13: https://andreaskalcker.com

INFORMÁCIE O OŠETRENÍ www.CovidPatientGuide.com | www.C19Protocols.com www.TheCovidRemedy.com www.FlemingMethod.com/best-available-published-evidence www.StopWorldControl.com/cures

POTLAČENIE OŠETRENÍ
LEKÁRI CELOSVETOVO SÚ ZABEZPEČENÍ

Prečo je pri takom množstve možností úspešnej liečby COVID-19 stále taký rozruch kvôli vakcíne? A prečo si väčšina populácie ani neuvedomuje dostupné ošetrenia? Odpoveď je šokujúca a opäť ukazuje, čo sa deje v našom svete…
Po celom svete sa stretli lekári, ktorí úspešne liečili pacientov s covidom a boli nemysliteľne zastrašovaní a zavretí vládou.
Americkí lekári v prvej línii informovali svet o bezpečných a účinných liečebných postupoch pre covid, počas ich prvého summitu White Coat v roku 2020. Toto vysielanie bolo sledované viac ako dvadsať miliónov krát za niekoľko hodín, ale potom boli úplne vypnuté: Facebook, Youtube, Twitter, a dokonca aj ich webové stránky boli odstránené spoločnosťou Squarespace. Doktor David Brownstein z Michiganu, popredný holistický lekár, úspešne liečil viac ako 120 pacientov s covidom, ale jeho celý lekársky blog bol odstránený. Dr. Rob Elens, ktorý úspešne liečil všetkých svojich pacientov s covidom v Holandsku, vláda pohrozila, že príde o licenciu, ale pokračoval v liečbe týchto ľudí.

Dr. Joseph Mercola, popredný svetový hlas v zdravom životnom štýle, publikoval informácie o tom, ako zaobchádzať s covidom, a bol nútený odstrániť svoj obsah na Google, už mu to zakázal. Profesor Raoult, ktorý je jedným z najrešpektovanejších vedcov vo svete, je zrazu ohováraný po celom internete. Zelenko, ktorý úspešne ošetroval viac ako 6 000 pacientov, medzi ktorými sú tiež dvaja prezidenti a izraelský minister zdravotníctva web, a dokonca musel kvôli reakcii opustiť svoju komunitu. Biofyzik Andreas Kalcker bol deplatformovaný zo všetkých hlavných sociálnych médií, jeho kniha bola odstránená z Amazonu a dokonca bol zmazaný aj jeho vedecký účet na ResearchGate.
To všetko je len niekoľko príkladov lekárov a vedcov, ktorí úspešne liečia pacientov s covidom, ktorí čelili masívnemu odporu.
Nikdy v histórii ľudstva sa nestalo, aby to bol osvedčený fungujúci a bezpečný liek a choroba bola pred svetom držaná takým medzinárodne koordinovaným úsilím. To je jasné, že ľudia sa nemajú zotaviť z covidu, pretože svetová populácia potrebuje byť vystrašená z prijatia tejto smrtiacej injekcie.
Všetky dôkazy o tejto cenzúre lekárov nájdete tu: StopWorldControl.com/full

ULTIMÁLNA KONTROLA MYSLÍ
ČILSKÝ PREZIDENT ODHALUJE PLÁN NA OVLÁDANIE ĽUDSKEJ MYŠLENKY

Ako všetci vieme, cieľom zločincov je vždy zvýšiť svoju moc a bohatstvo. Nikdy nie sú spokojní, ale neustále túžiaci po väčšej moci a peniazoch. Nakoniec chcú hrať „boha“ po celom svete, kde bude každý ich služobníkom. Aby stále zvyšovali svoju moc, je tu jedna vec, ktorú potrebujú: slepá poslušnosť más. Len úplne ignorantská a úplne
poslušná populácia bude spolupracovať na ich plánoch. Preto kupovali celé hlavné svetové spravodajské médiá, vzdelávacie systémy, zdravotnú starostlivosť a vládne agentúry atď. aby to všetko mohli využiť na šírenie propagandy vymývania mozgov do každej mysle v každom rohu sveta, globálne.
Napriek tomu sa tu nezastavia, pretože si plne uvedomujú, že nie každý slepo všetkému verí , čo sa hovorí v televízii. Preto majú v pláne získať 100% kontrolu nad mysľou celého ľudstva, aby sa ďalej nerozvíjalo. V poslednej dobe ich program vyjadrili nahlas a jasne.


Čilský prezident Sebastián Piñera. Vo verejnom prejave bez okolkov oznámil celému národu: „Počúvajme, čo v tejto komunite začínajú predstavitelia sveta. Je to možnosť, že stroje dokážu čítať naše myšlienky a dokonca môžu vkladať myšlienky, vkladať pocity.
5G je obrovský skok. Je to kozmický skok, kopernikovský skok, pretože skutočne 5G Technológia bude znamenať ešte väčšiu zmenu v našich životoch ako všetky predchádzajúce technológie mali na mysli.
Ponúka možnosť, že stroje dokážu čítať naše myšlienky a dokonca nám môžu vkladať myšlienky, pocity.
To nielenže môže zmeniť život, ale ho aj zmení. 5G v skutočnom nervovom systéme, naša spoločnosť má zmodernizovať náš stav, byť zmenou, ktorá sa dostane do každého domova v našej krajine.‘ 1
Potom, čo prostredníctvom agresívnej cenzúry ukradli naše hlasy, ukradli naše hlasy prostredníctvom volieb podvodom, krádežou našich peňazí prostredníctvom stále rastúcich daní, teraz budú kradnúť aj tie naše myšlienky a pocity prostredníctvom 5G. To bude vrchol ich tyranie, ako budú môcť vnútiť požadované myšlienky a pocity celému svetu, takže to sa nikto ani nedokáže odkloniť od ich rozprávania. Preto Klaus Schwab tak sebavedomo uvádza vo svojich propagačných videách o blízkej budúcnosti:

„Nič nebudeš vlastniť, nebudeš mať súkromie a budeš šťastný.“


Je možné, že má na mysli umelo vyvolaný stav falošného šťastia? Tie pocity z frustrácie, z toho, že nemáte súkromie ani súkromný majetok, bude každý z populácie zhypnotizovaný, aby slepo vyhovel a usmieval sa celý deň, pokiaľ oni
vás oberú o všetko, čo z nich urobí jedinečných jednotlivcov?
Čo to má spoločné s touto správou o vakcíne? Mohlo by to byť viac, ako si právom uvedomujeme teraz. Aby 5G dokázalo zmeniť myšlienky a pocity populácie, ktorú vyžaduje ďalší prvok: nanočastice vo vnútri mozgov ľudí, ktoré prijímajú a prenášajú 5G signály.
Ukazuje sa, že látka, ktorá je najúčinnejšia pri komunikácii s 5G, je samotná látka, ktorá je masívne prítomná v injekciách covid: oxid grafénu. Žiadna látka na Zemi nekomunikuje s 5G lepšie ako oxid grafénu a žiadna látka neexistuje oveľa efektívnejšie pri prenikaní do ľudského mozgu a manipulácii s ľudskými myšlienkami a pocitmi, ako oxid grafénu.

Jedna spoločnosť, ktorá používa grafén na manipuláciu ľudského mozgu, na lekárske účely je INBRAIN Neuroelectronics.

Ich webová stránka uvádza:
„Na stavbu novej generácie používame GRAPHENE, najtenší materiál, aký je ľudstvu známy, nervové rozhrania na obnovu mozgu s cieľom pomôcť pacientom na celom svete.“
Spoločnosť zdôrazňuje svoju technológiu, pretože dokáže „prečítať“ mozog človeka, zistiť konkrétne neurologické vzorce a potom ovládne neurológiu tejto osoby, aby zmenili jej mozgovú funkciu.

Ich vlastnými slovami:
„Naše rozhrania grafén-mozog majú schopnosť čítať v rozlíšení, aké sme nikdy predtým nevideli,“ ako aj detekciu biomarkerov špecifických pre terapiu a spustenie vysoko fokálnych adaptívnych neuromodulácií na zvýšenie výsledkov v personalizovaných neurologických terapiách. “
Zdá sa, že zámerom INBRAIN je len pomôcť ľuďom s neurologickými poruchami, ale dôvod, prečo ich spomínam, je ilustrovať, ako je grafén skutočne tou najlepšou látkou, ako zmeniť ľudský mozog. A opäť to funguje lepšie s 5G ako čokoľvek iné. Skutočnosť, že je masívne prítomný v očkovacích látkach proti vírusu covid.

Je preto veľmi znepokojujúce, najmä ak vieme, čo podľa slov čilského prezidenta je agendou slov vodcov: „5G ponúka možnosť, že stroje dokážu čítať naše myšlienky a dokonca ich môžu vkladať do nás, a tiež pocity.‘
Ďalším prvkom, ktorého sa musíme dotknúť, aby sme ukončili túto správu, je jasná a verejná agenda programu globalistov, aby ukončili ľudstvo, ako ho poznáme, a nasmerovali ho tak, aby sa stali kyborgom. Toto je podrobne vysvetlené v knihe Klausa Schwaba „Štvrtá priemyselná revolúcia“.

On je pevne presvedčený, že ľudia sa musia zjednotiť so strojmi, ktoré sú s nimi plne prepojené cloudom a ktorí sú sledovaní a kontrolovaní umelou inteligenciou. Preto hovorí, že nikto už nebude mať akúkoľvek formu súkromia, napriek tomu budú „šťastní“. Ako dobre Schwab ovláda túto zručnosť podvodu s rafinovane zvolenými slovami, ktoré majú skryť jeho skutočné úmysly, je jasne vidieť na jeho konci knihy Štvrtá priemyselná revolúcia:
„Nakoniec to všetko závisí od ľudí a hodnôt. Musíme vytvoriť budúcnosť, ktorá bude fungovať pre všetkých
ľudí na prvom mieste a posilňujeme ich. Vo svojej najpesimistickejšej a najľudskejšej podobe štvrtá priemyselná revolúcia môže skutočne mať potenciál „robotizovať“ ľudstvo a čím nás pripraví o srdce a dušu. Ale ako doplnok k najlepším častiam človeka – príroda – kreativita, empatia, správcovstvo – môže tiež pozdvihnúť ľudstvo do nového kolektívneho a morálneho vedomia založeného na spoločnom pocite osudu. Je na nás všetkých, aby sme to urobili,
určite to druhé prevláda.“

Hovorí tu, že ľudí treba posilniť a nesmie z nich byť robot.
Potom však dospeje k záveru, ktorý musí prevládať: „pozdvihnúť ľudstvo do nového kolektívneho a morálneho
vedomia“. Čo to znamená? Znamená to presne to, čo sa v ňom uvádza: každý človek bude premýšľať a cítiť úplne rovnako, budeme všetci zdieľať rovnaké „kolektívne vedomie“.

To znamená úplnú mozgovú manipuláciu celého ľudstva. Každá duša na zemi bude podrobená príbehu, ktorý predpisujú svetoví lídri, alebo inteligentnými slovami Schwaba:
„Ľudstvo bude mať nové kolektívne vedomie“.
Google, Facebook alebo Twitter už nebudú musieť cenzurovať niekoho hlas, pretože Štvrtá Priemyselná revolúcia zabezpečí, že celé ľudstvo bude „pozdvihnuté k rovnakému zmýšľaniu“.

To je ten konečný cieľ týchto zločincov. Pokrytectvo Schwaba je otrasné, pretože to je presne to, čo on tvrdí, že vraj by sa to nemalo stávať. To doslova robí z ľudí robotov, ktorí už nedokážu myslieť, ktorí budú všetci nútení zdieľať jednu a rovnakú „myseľ“.
Program je jasný: ľudstvo musí byť digitalizované a prepojené s umelou inteligenciou, tá každému povie, čo si má myslieť a cítiť. Kľúčom k tomu je vstreknutie do ľudstva nanotechnológiu, ktorá z každého človeka urobí chodiacu anténu, ktorá môže prijímať a vysielať všetky druhy signálov. Môže ľudskosť byť dôvod, prečo trvajú na ukladaní nikdy nekončiacich injekcií ? Je to tak, že môžu neustále zvyšovať prítomnosť oxidu grafénu a ďalších nanotechnológií vo vnútri ľudí, čím viac ich posúva do novej éry kyborgov a transhumans? Ak by to nebolo presne to, čo Svetové ekonomické fórum propagovalo uplynulé desaťročia a čo je vysvetlené v ich nedávnych článkoch, knihách a videách, tak by som to považoval za scenár zlého filmu. Ale nie je to film. V skutočnosti je to šialené a psychopati varia vo svojich šialených mysliach ako budúcnosť ľudstva bude vyzerať.

VYSOKÁ KONTROLA
Potom, čo mnoho desaťročí skrývali svoju agendu, označili každý ich objav ako hlúpu „konšpiračnú teóriu“, teraz globalistickí šialenci ani netaja ich šialené nápady: 5G vloží myšlienky a pocity do každého. Klaus
Schwab vysvetľuje svoj sen, aby ľudstvo zdieľalo rovnaké vedomie (ktoré nám samozrejme naprogramujú). Kľúčom k tomu je zavedenie nanotechnológií ako oxid grafénu do ľudského tela, ktoré cestuje do mozgu, a môže potom prijímať a vysielať signály 5G. Preto sú tieto vakcíny povinné pre celé ľudstvo a preto obsahujú práve túto látku používanú na manipuláciu s mozgom, ktorá funguje najlepšie s 5G?

1: https://www.eldiestro.es/2021/06/del-no-tendras-nada-y-seras-feliz-pasamos-al-las-maquinas-leeran-nuestrospensamientos-e-insertaran-incluso-sentimientos- ya-que-eso-es-algo-a-lo-que-aspiramos-todos/
2: https://www.forbes.com/sites/worldeconomicforum/2016/11/10/shopping-i-cant-really- pamätajte-čo-to-je-ako-inak-dobre-živé-v-2030/amp/? sh = 3a2b52dd1735 & __ twitter_impression = pravda
3: https://grolltex.com/the-future-of-graphene-and-5g/
4: https://graphene-flagship.eu/innovation/spearheads/c2-sh01-5g/
5: https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/03602559.2018.1542714
6: https: // www .naturalnews.com/2021-07-19-neuromodulačná technológia založená na graféne je skutočná inbrainneuroelectronics.html
Dôkaz, že oxid grafénu je vo vakcínach:
https://stateofthenation.co/?p=70400
https://rumble.com/vjk0u1-breaking-astrazeneca-vaccine-vials-examined-by-researchers-confirm-toxic-po.html
https://rumble.com/vjgmj9-breaking-discovery-the-actual-contents-inside-pfizer-vials-exposed.html
https://rumble.com/vkgdq7-deadly-shots-former-pfizer-employee-confirms-poison-in-covid-vaccine.html
https://www.orwell.city/2021/07/andreas-kalcker.html
https://rumble.com/vk7lap-andreas-kalckers-team-confirms-evidence-of-graphene-oxide-in-vaccines.html
https://www.orwell.city/2021/07/absorption-signal.html

MONOPOLY: KRIMINÁLNA ELITA AKO O SVETE ROZHODUJÚ SUPERBOHATÍ ZLOČINCI
Kto by mohol zorganizovať takú celosvetovú operáciu a prečo by to chceli spáchať? Zločiny proti ľudskosti?

Odpoveď nájdeme v dokumente MONOPOLY od Tima Gielena, vydal Stop World Control. Tento vynikajúci dokument ukazuje veľmi detailne a ponúka všetky dôkazy na obrazovke, ako je na tom celý hlavný mediálny a zdravotnícky priemysel, celý svet vo vlastníctve malého počtu superbohatých rodín.

Tí, ktorí vlastnia hlavných výrobcov vakcín, vlastnia aj hlavné siete nemocníc a úzko spolupracujú s vládnym zdravím úradníkov, takže je hračka uložiť pravidlá celej zdravotníckej komunite, aby zaregistrovali každého pacient ako covid.

Vytvorenie pandémie na základe zvýšených čísel preto nie je žiadny problém. MONOPOLY odhaľujú, ako strategicky má sieť multimiliardových zločincov kupovať celý svet, aby splnili svoj program stať sa najvyššími vládcami celého ľudstva.
Túžba ovládať svet je stará ako svet sám, ako vidíme v histórii ako jeden psychopatický bojovník za druhým sa pokúsil stať konečným vládcom sveta. To nebolo nikdy nebolo možné, až doteraz. Technológia a internet otvorili nevídane
možnosti ovládať prakticky celý svet jediným dotykom prsta. Google, Twitter a Facebook vlastnia tí istí ľudia. Ak povedia: „Ticho všetkým lekárom, ktorí ich propagujú, covid vylieči, “stane sa to bez mihnutia oka. Vlastnia aj väčšinu bánk, takže akonáhle povedia: „Ticho tým, ktorí odmietajú očkovanie, dá sa to urobiť bez výsluchu. Rovnako to platí pre odvetvie leteckej dopravy, ktoré tiež vlastní rovnaká skupina. Nikdy predtým v histórii ľudstva sme nečelili takej hrozbe, ktorou boli mimoriadne bohatí zločinci, ktorí sa chopili vlastníctva prakticky každého aspektu nášho sveta.
Výsledkom je 100% nezákonný, protiústavný a extrémne skorumpovaný powergrab a skrytá skupina super bohatých zločincov, ktorých nikto nezvolil, ale ktorí zvrhli demokraciu, ignorujú každý zákon, ale splňte všetky ich priania, jednoducho mávnutím pár prstov za miliardy dolárov tvárou v tvár zvyšku sveta.
Svetová populácia si myslela, že demokraticky volí ľudí a že voľbami sú celosvetovo a zastúpení a bojujú za ich práva a slobody. Nie, dlhé desaťročia sú zmanipulované a umiestňovali sluhov tejto zločineckej skupiny do každej vlády. Oni
taktiež umiestňovali svoje bábky ako najvyšších sudcov na svete, takže celý súdny systém by pre nich nebol žiadnou hrozbou.

Najvyšší súd USA a v zásade všetky hlavné medzinárodné súdy boli preplnené ich služobníkmi. Súčasné ovládnutie sveta je niečo, čo sa plánovalo už mnoho desaťročí, alebo v skutočnosti storočia, pretože dominancia sveta bola vždy najvyššou túžbou ich zločinecké rodiny.
Otázkou je, prečo by títo super bohatí ľudia chceli vyvraždiť veľkú časť ľudstva? Odpoveď je, že chcú nahradiť najmenej polovicu – a nakoniec väčšinu – všetkých zamestnaní umelou inteligenciou.

Klaus Schwab zo Svetového ekonomického fóra otvorene povedal, že počas niekoľkých rokov 40% všetkých zamestnaní bude vykonávať A.I. To znamená, že potom bude príliš veľa ľudí na Zemi, ktorí nemajú čo robiť.

Svetoznámy pamätník, nie príliš dávno postavený v štáte Georgia, sa nazýva Georgia Guidestones, ukazuje jasne plán, ako bez hanby uvádza: Svetovú populáciu je potrebné znížiť na približne 500 miliónov ľudí. Táto eugenická agenda nie je ničím novým, ale bol v popredí stratégie superbohatých globalistov. Aby boli zachované pozície moci a kontroly, musia dramaticky znížiť svetovú populáciu. Ale oni nechcú len zavraždiť väčšinu ľudstva, ich plány idú ešte ďalej. Ich cieľ
je zaviesť Nový svetový poriadok úplnej tyranie na každú ľudskú dušu na zemi.

NOVÝ SVETOVÝ PORIADOK
AUSTRÁLIA UŽ NESKRÝVA, ČO SA DÁ

Po celé desaťročia bol tyranský systém celosvetového útlaku a kontroly nazývaný Nový svetový poriadok, bol označený za konšpiračnú teóriu. Ale ako je to so všetkými takzvanými konšpiračnými teóriami, po nejakom čase sa ukáže, že sú viac ako teórie. V Austrálii sa zdravotnícki predstavitelia už neskrývajú svoju agendu a svoju covidskú tyraniu nazývali doslova „nový svetový poriadok“. Toto je čo povedal hlavný zdravotník Nového Južného Walesu Kerry Gai Chant počas verejného vysielania:
„Budeme skúmať, ako vyzerá sledovanie kontaktov v Novom svetovom poriadku.“ Áno, budú krčmy a kluby a ďalšie veci, ak tam máme pozitívny prípad. ‚ 1
Brad Hazard, austrálsky minister zdravotníctva, povedal tieto slová:
„Presne tak to je. Musíme akceptovať, že toto je Nový svetový poriadok “. 2
Austrálsky spravodajca oznámil nové obmedzenia týmito slovami:
„Tiež nový svetový poriadok, ktorý nadobudne platnosť o 12:00, dnes o polnoci, nové obmedzenia na rôzne podniky.“3
Ďalšie austrálske spravodajstvo to vyjadrilo takto:
„Novému svetovému poriadku, naša armáda prichádza na pomoc a spolupracuje s políciou presadzovať v krajinách prísne nové zákony o karanténe. “ 4
V deň, keď vstúpili do platnosti nové obmedzenia, reportér povedal:
„Dnes je prvý celý deň Nového svetového poriadku. Vonkajšie stretnutia sú obmedzené na dvoch ľudí. Cvičenie je povolené, ale nie viac ako 10 km od vášho domova. Prezeranie v obchodoch nie je dovolené. Iba jedna osoba z domácnosti môže odísť, aby nakúpila nevyhnutné veci. A od zajtra je pohreb obmedzený na desať ľudí. “ 5
Aké je ospravedlnenie tejto neľudskej tyranie? 14 údajných úmrtí na covid počas celého roka 2021!
Kým v roku 2017 zomrelo v Austrálii na chrípku a zápal pľúc viac ako štyri tisíc ľudí.

1: https://rumble.com/vmb1vd-new-world-order-announced-by-aussie-health-overlords-then-fact-checkers-spr.html
2: https://rumble.com/vmaand-australian-health-official-talks-about-new-world-order.html
3: https://rumble.com/vlbb0g-australian-news-says-new-world-order-will-come-into-force-at-midnight.html
4: https://rumble.com/vlbay8-australian-news-broadcast-declares-new-world-order-in-effect.html
5: https://rumble.com/vjstsv-australia-new-world-order.html
6: https://www.abs.gov.au/ausstats/abs@.nsf/Lookup/by%20Subject/3303.0~2017~Main%20Features~Deaths%20du
e%20to%20influenza~5


NOVÝ SVETOVÝ PORIADOK
Počas celého minulého storočia vyhlasovali vládni predstavitelia a globalisti Nový svetový poriadok. Keď výskumníci však verejne napísali o tomto nadchádzajúcom Novom svetovom poriadku boli označení za konšpiračných teoretikov. Všetci cez internet – Wikipedia, Fact Checkers, Google, News Media atď. – vyhlasovali, že tento Nový svetový poriadok nie je nič iné, ako konšpiračná teória, aj keď mnohí svetoví lídri ako britský ministerský predseda Tony Blair a Americký Prezident George Bush o tom neustále hovoril. Teraz s uložením neľudskej tyranie voči austrálskemu obyvateľstvu, austrálska vláda prestáva skrývať a otvorene hovorí, že toto je Nový svetový poriadok. Čo viac? Potrebujete sa prebudiť a brániť svoj život?

KTO SÚ VINNÍCI?
Zoznámte sa s „POKRVNÝMI LÍNIAMI RODÍN“ KTORÉ RIADIA SVET
Táto správa nám ukázala, že takmer nepredstaviteľne veľká celosvetová prevádzka bola spustená, aby celému svetu povedali, že existuje vírus, ktorý spôsobuje nevyliečiteľné smrteľné ochorenie, a iba uponáhľaná experimentálna injekcia nás môže zachrániť. Každá prirodzená smrť je označená ako covid smrť, stovky miliónov každoročných prípadov chrípky sú teraz covid, je zavraždených mnoho starších ľudí a potom boli vyhlásení za úmrtia covidov a astronomické počty takzvaných „prípadov“ a úmrtí sú neustále propagované spravodajskými médiami a vládami, čo vytvára dusnú atmosféru teroru a strachu. Medzitým je každý liek na covid agresívne potlačený, čo doslova zodpovedá za vraždy tisícok ľudí, ktorých bolo možné ľahko zachrániť pomocou týchto bezpečných a osvedčených ošetrení. Tisíce malých podnikateľov páchajú samovraždy, pretože ich uväzňujú do dlhu, zúfalstva a na ľudstvo sa rozpúta nevyčísliteľné množstvo utrpenia.

Každý predstaviteľný zákon je vládami porušovaný, každá ústava pošliapaná, najviac základné práva a slobody svetovej populácie sa odstraňujú a ich počet narastá, národom sa nariadilo experimentálne očkovanie, ktoré spôsobilo nepochopiteľnú vlnu smrti a zničenie, ktoré zaplaví ľudstvo. Kriminalita, ktorú vidíme pred našimi očami, je absolútne
ohromujúca.
Je zrejmé, že na svet útočia veľmi mocní, vplyvní a dobre organizovaní zločinci, ktorí sa nezastavia pred ničím, aby splnili svoje plány. Otázkou je, kto sú tieto subjekty, ako sa dokázali stať tak silnými a ako sa môžeme brániť.
Predtým, ako vysvetlím, kto sú títo zločinci, musím vyriešiť jednu dôležitú vec: stále veľa ľudí považuje zmienku o skupine zločincov, ktorí by chceli poškodiť ľudstvo, za a ‚konšpiračnú teóriu‘. Ale ak poznáme svoju históriu, chápeme základnú realitu, ktorá existuje, vždy boli blázni hladní po moci, ktorých jedinou túžbou bolo ovládnuť celý svet. Rozmýšľať o čínskej, perzskej, gréckej, rímskej, španielskej, britskej svetovej ríši a mnoho ďalších. Túžba po ovládnutí sveta je stará ako svet sám. Preto ma vždy ohromí, keď vidím, ako ľudia reagujú výsmechom, keď spomeniem túto základnú realitu. Dokonca aj názov môjho webu StopWorldControl.com je pre niektorých smiešny. „Hahaha, kontrola sveta, aký hlúpy nápad.“ Toto je alarmujúce, pretože ukazuje, ako ďaleko boli mysle niektorých z nás vyvádzané z omylu a aj najzakladanejšie princípy ľudských dejín. Ešte pred 80 rokmi sa svetu vyhrážali ďalší šialenci, ktorí chceli ovládnuť celý svet dvoma po sebe nasledujúcimi svetovými vojnami. Je to tiež konšpiračná teória?
Plán ovládať celý svet vždy existoval a bol vyjadrený nespočetným množstvom foriem po celú dobu existencie ľudstva.
Druhou základnou realitou nášho sveta je, že vždy existovali ľudia – a dokonca aj celé kultúry – ktoré sa zasvätili ríši zla. História ukazuje, koľko ich je celkom jasných skupín ľudí, v minulosti hlboko zapojených do rituálnych obetí detí, upaľovania ľudí nažive, rozrezanie hrudníka ľudí a vytrhnutie ich bijúceho srdca a mnoho ďalších neľudských
praktík. To bolo bežné v civilizáciách po celom svete, pretože väčšina národov bola ponorená do uctievaní démonických entít, ktoré považovali za svojich „bohov“. India, Afrika, Ázia, Európa, Amerika … tieto časti poznala každá časť sveta.
V celej histórii ľudstva až do dnešného dňa došlo ku krutým a desivým praktikám, v jadre určitých kultúr a ideológií.

V dnešnej dobe sa zdá byť verejnosť s tak silne vymytým mozgom, že keď varujeme pred podobnou temnotou
síl v našej dobe, okamžite povedia „to je konšpiračná teória“. Táto neschopnosť porozumieť dokonca aj základnej ľudskej existencii by nás mala znepokojiť. Ak chceme brániť svoj život, je to tak nevyhnutné, aby sme pochopili, ako rovnaký druh zlých entít, ktoré terorizovali náš svet v celej histórii ľudstva stále existujú.
Práve tento druh zlých ľudí sú v centre zločineckej siete nový svetový poriadok. Napriek tomu, že by som príliš dlho uvádzal všetky podrobnosti o tom, kto sú, pokúsim sa závoj zdvihnúť len toľko, aby vám pomohlo pochopiť, čo presne ohrozuje ľudstvo. Nasledujúce informácie pochádzajú z holandského webu Ellaster.nl, ktorý napísal anonymný výskumník. Už desaťročia skúma túto zločineckú sieť – nazývanú tiež „deep state“ alebo „Cabal“. To, čo odborný vyšetrovateľ vysvetľuje, potvrdzuje aj mnoho ďalších popredných novinárov z celého sveta. Typické pre túto sieť je, že nie je to len banda jednotlivcov, ktorí sa spájajú, ale srdce tejto siete tvoria určité rodiny, nazývané tiež pokrvné línie. V Taliansku existuje napríklad takzvaná „čierna šľachta“, ktorá pozostáva z 13 pokrvných línií. Hovorím im mafia
steroidov. Tieto rodiny spolu s ďalšími podobnými dynastiami z iných oblastí zeme majú korene, ktoré siahajú až do veľmi starovekých kultúr, ktoré boli známe tým, že sa im úplne oddali mocnosti temnoty. Títo ľudia sa tak zvrátili vo svojich mysliach, že zvažujú o svojej nadradenosti nad zvyškom ľudstva. V skutočnosti sa na bežných ľudí pozerajú ako na „chyby“, „dobytok“ a „psy“. Tak doslova o nás píšu vo svojej literatúre. Pretože znevažujú celé ľudstvo, sú bez hodnoty, nemajú problémy spôsobovať vojny, pandémie, otravu vzduchu, vody a pôdy sveta alebo spôsobenie ďalších druhov utrpenia nám ostatným.
Dokonca veria, že je ich osudom vládnuť nad ľudstvom, ktorí sa majú stať ich otrokmi. To všetko je jasne uvedené v ich duchovnej literatúre.
Tieto rodiny sú usporiadané v pyramídovej hierarchii, kde na nich nakoniec pripadá ďalší rovnaký majster bábok na vrchole. Kľúčom k ich moci je utajenie, takže sa ich nikto nemôže dotknúť. Skutoční vodcovia preto vždy zostanú v tieni. Svetová populácia iba vidí bábky, ktoré pôsobia na viditeľnom mieste svetovej scény, ako politici programovaní mysľou, zvrátené hollywoodske celebrity, zlí priemyselní lídri, skorumpované osobnosti médií atď.
Niektoré známejšie bábky sú Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros, Clintonovci, Bushova rodina atď. Napriek tomu, že sa zdajú byť bohatí a mocní, podliehajú subjektom, ktoré sú vyššie v hierarchii nad nimi, ktorí dbajú na to, aby zostali mimo obrazu. Tajomstvo je ich silnou stránkou.

Cieľom týchto „vznešených“ rodov bolo vždy zotročenie celého ľudstva a vlády nad nimi ako tyranskí „bohovia“.
Ich stratégiou nikdy nebolo dosiahnuť to prostredníctvom otvorených vojen. Dôvodom, prečo organizujú vojny, je
rozdeľovať, oslabovať a ničiť ľudstvo, pričom sa sami obohacujú. Ich skutočná stratégia je získanie kontroly nad svetom oveľa sofistikovanejšia: infiltrujú všetky aspekty našej spoločnosti, takže aj oni dokážu manipulovať so svetom zvnútra. Ich cieľom bolo vždy vlastniť všetko zlato, striebro, ropu, energiu a peniaze na svete. So svojimi neobmedzenými zdrojmi kupujú väčšinu svetového priemyslu, médiá, technológie, zdravotnú starostlivosť atď. Môžu manipulovať s celou našou spoločnosťou, pretože ovládajú riadenie prakticky v každom aspekte nášho sveta, či už finančnom, zdravotnom, politika, cestovanie, vzdelávanie, technológie a všetky predstaviteľné odvetvia. Nemusíte byť ani
geniálny na to, jednoducho psychopati s neutíchajúcou túžbou po moci.
Ako som už povedal, toto všetko je podrobne zdokumentované v kvalitnom dokumente MONOPOLY, na StopWorldControl.com. Pozrite sa na tento dokument a zistite, o čo ide. Ďalšou z ich stratégií je zakladať verejné „svetové“ organizácie, ktoré sú viditeľné platformy na vypracovanie svojej agendy. Jeden z nich sa počas toho stal veľmi prominentným, pandémia a nazýva sa Svetová zdravotnícka organizácia, ktorú väčšinou financuje Bill Gates,
dôležitá verejná bábka tejto zločineckej siete. WHO všetkým doslova diktuje ľudskosť – mysli na to! – čo môžeme alebo nemôžeme urobiť, pokiaľ ide o naše zdravie. Nikto nevolil Svetovú zdravotnícku organizáciu a nikto nechce, aby boli nablízku, aby šikanovali každého lekára, zdravotnú sestru a praktického lekára do slepej poslušnosti.
WHO núti doslova celý svet, aby sa bezpodmienečne podriadil ich tyranským „usmerneniam“, ktoré sú častejšie anti-vedecké než založené na správnej vede.
WHO napríklad povedala celému svetu, aby na odhalenie prípadov covidu použil test PCR, tento test nemôže rozlišovať medzi rôznymi druhmi patogénov a produkuje až 93% falošných pozitívnych výsledkov. Tento úplne chybný test je hlavným nástrojom na informovanie sveta o pandémii, hoci to nie je zdravotnícka pomôcka a v histórii bola vždy taká nespoľahlivá. Napriek tomu tento úplne anti-vedecký protokol je uložený celému svetu, aby podporili ilúziu globálnej pandémie, ktorá je predovšetkým založená na falošných pozitívach.

Stámilióny takzvaných „prípadov covid“ nie sú ničím iným, ako falošné pozitíva, vyplývajúce z fatálne chybného testu. Skutočný vírus Sars-Cov-2 nebol nikdy izolovaný a vyčistený, preto nie je možné ho testovať. Je to podvod astronomických rozmerov.

Je to príklad toho, ako sa na zavedenie spoločného programu používa „svetová organizácia“ podrobenie ľudstva tyranii v mene „ochrany vášho zdravia“.
Podobnou organizáciou je OSN, ktorá sa vykresľuje ako takzvaný „strážca mieru“ tohto sveta. Ich programom je však odstrániť suverenitu každého národa a predložiť všetko ľudstvo pod nadvládu jedného sveta. OSN úzko spolupracuje s Európskou úniou a NATO, čo sú podobné kolotoče pre zločinecké rodiny pri zostavovaní jednej svetovej vlády.
Ďalšou dôležitou verejnou bábkou je Svetové ekonomické fórum, ktoré založil Klaus Schwab. Svetové ekonomické fórum sa predstavuje ako think tank pre bohatých a mocných sveta, kde „hľadajú riešenia problémov sveta“. Ich magické slovo je „udržateľný rozvoj“, ktorý tvrdí, že zaistí lepšiu budúcnosť nášho sveta. Spolu s OSN vyvinuli takzvanú Agenda21, ktorá tvrdí, že ponúka konečné riešenie pre viac udržateľný svet. V skutočnosti to neznamená nič iné ako zabavenie všetkých práv, slobôd a majetku celej svetovej populácie a priniesť to všetko do rúk superbohatých.
Potom sú tu bankové impéria, ktoré ovládajú všetky peniaze na svete. Ich úlohou je vytvoriť bezhotovostnú spoločnosť, v ktorej budú zapojení iba tí, ktorí sú digitálne prepojení so systémom. Dohľad a otroctvo, budú mať stále prístup k financiám. Nigérijská vláda bola s nimi pekne zaplatená, aby si napríklad vyhradili bankové služby striktne pre očkovaných, ktorú budú čoskoro nasledovať ďalšie krajiny.
Mohol by som tu vymenovať mnohé z najdôležitejších rodín, ale obmedzím sa na pomenovanie a niekoľko tých známejších, ako napríklad dynastia Rothschildovcov, ktorá vlastní práve 165 centrálnych národných bánk, čím kontroluje tok peňazí vo väčšine sveta. Táto rodina má odpradávna sklony k uctievaniu tých najtemnejších zo všetkých síl. Ďalšou známou rodinou sú Rockefellerovci, ktorí majú rovnaký duchovný základ ako Rothschildovci, ale zamerali sa na vlastníctvo farmaceutického priemyslu, ako aj prenikanie do vzdelávania a médií. Publikovali „Scenár budúcnosti“ v roku 2010, v ktorom podrobne popísali súčasnú pandémiu, s požadovaným výsledkom vytvorenia nového sveta nadvlády a kontroly.
Subjekty ako Rockefellerov inštitút sa prezentujú ako ochrancovia ľudstva, ale za touto humanitárnou maskou je strašná tvár túžby po konečnej moci.
Rôzne temné rodiny na celom svete sa zorganizovali v takzvaných tajných spoločnostiach s cieľom stanoviť ich skrytý vplyv v každom národe. Okrem úplne skrytých spoločností, existuje aj viac verejných kultov, ako napríklad slobodomurárstvo. Toto je jedna z najznámejších duchovných organizácií, používaná na ovplyvnenie miestnych autorít prakticky v každom meste každého národa. Priťahujú ľudí s autoritou a tvrdia, že sú nevinnou organizáciou, ktorá chce pomôcť ľudskosti. Až keď sa členovia vyšplhajú na vyššie úrovne slobodomurárstva, zistia, že je tu očividný satanizmus.
Slobodomurárstvo sa zameriava na to, aby sa z vplyvných ľudí v každej komunite stali ich členovia, aby ich mohli použiť na uskutočnenie svojich plánov. Mnoho tajných spoločností úzko spolupracuje s tajnými službami národov, ako napríklad CIA a FBI v Amerike. Subjekty, ktoré na povrchu bojujú so zločinom, ale v skutočnosti patria medzi najhoršie zo všetkých zločineckých organizácií. Uznávaný nemecký novinár Udo Ulfkotte, ktorý bol zavraždený za svoje priznania pred niekoľkými rokmi priznal, že novinári po celom svete sú platení tajomstvom služby, tajné spoločnosti, vládne agentúry, miliardári atď. vždy klamať a nikdy nehovoriť pravdu pre verejnosť. Jeho dôležité svedectvo je možné vidieť v dokumente BUSTED on StopWorldControl.com. Môžu za to priznania tohto odvážneho novinára – redaktora jedného z najväčších európskych novín – že v Nemecku prebieha veľké prebudenie. Jeho Kniha otvorila oči nemeckému obyvateľstvu, ktoré je teraz hlavnou silou proti Novému Svetovému poriadku.
Napriek tomu, že Vatikán, Washington D.C. a Londýn sú jednými z ich hlavných ústredí, mnohé z ich logistických operácií boli presunuté do ázijských krajín, pretože ich plánom je využiť Čínu na zvrhnutie zvyšku sveta. Utláčajúci
Komunistický režim úplného dohľadu, otroctva a kontroly, ktorý v Číne nainštalovali, musí byť teraz rozšírený po celom svete.
Našim nepriateľom však nie je Čínska komunistická strana, pretože sú to tiež obyčajné bábky. Tí, ktorí vyvolávajú výstrely, stále sedia vo Vatikáne. To všetko môže znieť bizarne, ak to počujete prvýkrát, ale musíme sa zobudiť a uvedomiť si skutočnosť že všetko, čo je teraz na celom svete odhalené, je prinajmenšom bizarné. Kto by sa
domnieval, že celý svet bude zrazu spolupracovať na nariadení toho najtoxickejšieho, potenciálne smrtiaceho a DNA meniaceho vakcínovania celého ľudstva? Musíme vystúpiť zo svojich škatúľ pohodlnej nevedomosti a pochopte, že máme do činenia s extrémne zlými entitami, že nemyslia tak, ako my a ktorí sú veľmi dobre organizovaní.

Úspech tejto zločineckej siete závisí úplne od nevedomosti verejnosti. Čím lepšie môžu zostať skrytí, tým väčšiu moc majú. Preto označili každé odhalenie ich fungovania za „konšpiračnú teóriu“.
Ale počas tejto kriminálnej pandémie konečne existujú stovky miliónov inteligentných ľudí na celom svete. Pochopenie, že odvážni vyšetrovatelia posledných desaťročí, ktorí odhalili, čo sa deje denne, mali po celý čas pravdu. Už to nie je konšpiračná teória, ale vidíme všetko, čím sme boli varovaní, sa stali realitou pred našimi očami. Teraz sa musíme konečne zobudiť, odhaľme realitu tejto hrozby a rozhodnime sa byť odvážnymi bojovníkmi, ktorí budú brániť náš krásny svet so všetkým, čo máme. Teraz alebo nikdy.
O tomto všetkom sa dá povedať oveľa viac, pretože o tomto zločine bolo napísaných veľa kníh výskumníkmi, ktorí často obetovali celý svoj život, aby ich odhalili. Ale ja som len chcel aby ste získali aspoň základné informácie o tom, že skutočne máme do činenia s veľmi zlými ľuďmi.
Ak sa o tom chcete dozvedieť viac, môžete sledovať sériu „Pád kabaly“ na StopWorldControl.com

BUDÚCNOSŤ!
Od dávnych čias existovali kultúry, v ktorých boli hlboko zakorenené dimenzie zla, ktoré väčšina z nás nemôže ani pochopiť. Z tejto tmy vznikli určité rodiny, ktoré majú jeden cieľ: ovládať všetko ľudstvo pod ich kontrolou a tyraniou. Prenikli do všetkých aspektov života človeka od politiky, po médiá, zdravotníctvo, vzdelávanie, náboženstvo atď. Teraz s ich pomocou riadia organizovanú celosvetovú pandémiu, odhaľujú svoje plány, ktoré spôsobujú globálne prebudenie. Je na nás, aby sme vytiahli hlavy z piesku pohodlných nevedomostí a postavme sa tomuto nepriateľovi tvárou v tvár, s pravdou, spravodlivosťou a odvahou. Môžeme nerozumieť všetkým špecifikám toho, kým sú, ale chápeme to, že ľudstvo je ohrozené veľmi zlými ľuďmi, proti ktorým musíme povstať. Je to naša nevedomosť, ktorá im dala silu, ktorú dnes používajú proti nám. Kľúčom k ich porážke je expozícia. Musíme sa informovať a všetkých okolo nás. Toto je čas Veľkého prebudenia, odkrytie závoja pred našimi očami.
Podvod je odstránený z ľudstva a svet môže konečne vidieť, kto bol neustále ich utláčateľom. Ale musíme byť odvážni. Je na nás, aby sme povedali „NIE!“ týmto zločineckým rodinám a chrániť si náš život a našich blízkych. Spolu môžeme vybudovať lepší svet. Budúcnosť je naša.

ĽUDIA, VSTÁVAJTE!
AK TERAZ NEPREHOVORÍME, BUDEME NAVŽDY TICHO

Doteraz mnohí z nás mlčali, zo strachu, že prídu o prácu, financie, postavenie, rešpekt resp. priateľov. Musíme však pochopiť, že ak sa teraz nevyjadríme, stratíme oveľa viac ako prácu, financie a priateľov.
Stratíme svoju ľudskosť a staneme sa naprogramovanými otrokmi bez schopnosti myslieť alebo cítiť nezávisle.
Čo môžeme urobiť? Najdôležitejšie je informovať našich blížnych, aj keď môžu zúrivo odolávať. Počiatočné odmietnutie pravdy by nás nemalo odradiť, ale musíme sa uchýliť ku všetkým možným prostriedkom na prebudenie celého sveta. Je to len kvôli ignorancii obyvateľstva, že táto zločinecká sieť môže vládnuť na zemi. Teraz tu však je niečo nevídané.
Prebúdzanie sa deje a my všetci máme povinnosť urobiť všetko, čo je v našich silách, rozdúchať plamene prebudenia.
Každý si môže vytlačiť túto správu v mnohých kópiách a distribuovať ju miestnym orgánom činným v trestnom konaní,
riaditeľom a učiteľom škôl, zdravotníckemu personálu, priateľom a susedom. Všetci to môžeme poslať v .PDF do online tlačovej služby, ako je VistaPrint, a nechajte si vyrobiť tisíce kópií a rozdať vo svojej komunite.
Každý z nás môže odoslať tento súbor .PDF ako prílohu e -mailu všetkým svojim kontaktom a ľuďom.
Musíme informovať svet. Musíme vstať a urobiť, čo je v našich silách. Musíme šíriť pravdu široko ďaleko. To si vyžaduje úsilie. Prosím, neseďte a nesťažujte sa, ale vstaňte a začnite konať. Táto správa je vypracovaná s veľkým úsilím, aby bola nástrojom na prebudenie sveta. Prosím, využite to. Viac informácií o tomto všetkom nájdete na StopWorldControl.com. Nezabudnite sa zaregistrovať na e-maily, aby ste boli informovaní a splnomocnení, aby ste mohli brániť svoj život, slobodu a budúcnosť.

FINÁLE
Údaje ukazujú, že na injekcie covidu už mohli zomrieť milióny ľudí, a stovky miliónov majú vážne vedľajšie účinky. Toto je len krátkodobý horizont zničenia. Skutočná devastácia prichádza po niekoľkých rokoch. Vo vakcínach je oxid grafénu, ktorý je dokonalým vodičom pre 5G, a tiež najlepšia látka na manipuláciu s mozgom. Informoval o tom čilský prezident,
že 5G vloží myšlienky a pocity do každého človeka. Hovorí to Klaus Schwab: ľudstvo bude pozdvihnuté do jedného a toho istého vedomia. Toto odhaľuje agenda celkovej kontroly mysle. To všetko je založené na celosvetových podvodoch s nafukovaním počtu covidov a ich opätovným označovaním smrť ako covid, test PCR, ktorý vytvára falošne pozitívne výsledky, mediálne vystrašenie, a vládna propaganda. Zločinecká sieť, ktorá za tým všetkým stojí,
keďže kupujú celý zdravotnícky priemysel, riadi svetové zdravie. Organizácia vlastní všetky hlavné médiá a kontroluje väčšinu vlád. Potláčajú každú liečbu covid, takže by si svet myslel, že vakcína je jediná cesta von.
Ich sila spočíva v tom, že pôsobia z tieňa, čo teda verejnosť nemá žiadnu predstavu o ich existencii. Riešením je ich odhalenie. Už dosť! Ľudia na svete – najmä strážcovia zákona, zdravotnícky personál, školy, učitelia a miestne úrady – pochopte, čo sa deje, prestaňte slúžiť tejto zločineckej sieti a zapájajte sa do boja za slobodu a budúcnosť ľudskosti.
Napriek tomu, že väčšina súdneho systému je skorumpovaná, právnici musia byť odvážni bojovníci, aby predložili všetky dôkazy o tomto zločine a začali stíhať všetkých, ktorí sú spoluvinní. Stále existujú poctiví sudcovia, ktorí môžu zvrátiť stav.
Toto sa môže stať najväčším prebudením všetkých čias, ak všetci vstaneme a budeme hovoriť pravdu,
a zjednotíme sa ako jedno ľudstvo proti týmto zločincom.

podtatransky-kurier.sk

Poteší nás, ak vás článok obohatil o iný uhol pohľadu a ďakujeme vopred, ak podporíte ľubovoľnou čiastkou slobodu slova na náš účet v ČSOB IBAN: SK80 7500 0000 0040 1415 4359

.

.

.

.

…táto pieseň patrí všetkým tým, ktorým bolo ublížené, ale aj tým ktorí ublížili a veria, že im raz bude odpustené

Zanechajte nám komentár

Predchadzajúci článok

Spravodajstvo

Ján Drgonec: Rúškovanie je vojenská operácia, ktorá obmedzuje prívod kyslíka a uľahčuje ovládanie človeka

„To, čo sa dá vydržať niekoľko týždňov, sa nedá vydržať mesiace a roky,“ povedal pre Plus 7 dní bývalý sudca ...

Nasledujúci článok

NÁZOR

Marián Servátka: Bratia Poliaci, takto nie, prosím!

Marián Servátka, bývalý veľvyslanec SR v Poľsku Článok Dr. Mariána Servátku, bývalého veľvyslanca SR v Poľsku,  uverejnený v Literárnom týždenníku, v ktorom poukazuje na ...
Aktualizované 25.4. 11:13
NÁZORSpravodajstvo

SHO VYZÝVA: Pomôžme civilnému obyvateľstvu Ruskej federácie, ktoré je terčom útokov

Dámy a páni, Slovenky a Slováci, pomáhať ľuďom, ktorí sa ocitnú v núdzi je veľmi dôležité a potrebné. Ale sú ...
Aktualizované 24.4. 12:19
Spravodajstvo

Korunovačný kríž vyvezený z ČR do saských Drážďan

Korunovačný kríž vyvezený z krajiny, prečo? Hana Sar Blochová prináša dôležité informácie k aktuálnej udalosti – vyvezeniu korunovačného kríža z ...
Aktualizované 22.4. 23:29
Spravodajstvo

BARÁNEK – ROSTAS: DVA ODLIŠNÉ POHĽADY NA STRANÍCKY SYSTÉM

Diskusné vstupy T.E. Rostasa na česko-slovenskom debatnom fóre o budúcnosti vývoja Európy na verejnom podujatí Zuberecké chodníčky, 19.4. -21.4.2024 Spor ...
Aktualizované 24.4. 22:13
Spravodajstvo

Petícia - Vráťte korunovačný kríž späť domov! Náš najväčší národný artefakt bol odvezený do Nemecka!

V Čechách vznikla PETÍCIA za navrátenie korunovačného kríža a ďalších významných artefaktov. Verejnosť je pobúrená… Čo sa skrýva za zámerom ...
Spravodajstvo

STOP PANDEMICKEJ ZMLUVE! Gates a WHO chcú pandémiu 2025! STOP pandemickej zmluve s WHO!

MIROSLAV HEREDOŠ uvádza: Fakty o tom, ako sa Bill Gates spolu s WHO pripravujú na pandémiu v roku 2025! Cvičenie ...
Spravodajstvo

Harabin: O ilegálnom Pakte o ilegálnej migrácii

Harabin o ilegálnom Pakte o ilegálnej migrácii: „EÚ smie upravovať iba legálne procesy migrácie. Otázky vstupu na naše územie, či ...
Spravodajstvo

Šefčoviča na post eurokomisára za SR opäť Fico navrhne?

Vážení priatelia, Fico navrhuje otvorene a verejne probanderovského lotra Ševčoviča, aby nás zastupoval v Európskej Únii. Štefan Harabin Pretláčateľ Green ...
Aktualizované 24.4. 18:33
Spravodajstvo

Národné parky a cyklotrasy v PSK by mohli mať snímače na zber dát

„Tešíte sa na kontrolný systém? …pod rúškom rozvoja turizmu a iných športových aktivít vás pomaly uvrhnú do digitálneho koncentráku a ...
Aktualizované 25.4. 09:37
Spravodajstvo

Harabin tvrdí, že by mal byť zrušený aj špeciálny súd. Huliak ho prirovnal k líške medzi sliepkami

Rudolf Huliak navrhol do súdnej rady Štefana Harabina Nahradiť by mal Jána Mazáka, ktorého odvolali pre podozrenia, že ako šéf ...
Aktualizované 25.4. 09:26
Spravodajstvo

Izrael mení nemocnice na masové hroby, zatiaľ čo Západ sa zameriava iba na „antisemitizmus“

Caitlin Johnstoneová a jej schopnosť vystihnúť podstatu pokrytectva Západu. Tentokrát na príklade masových hrobov, o ktorých sa mlčí, a antisemitizme, ...